Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Teasüti #30973 üzenetére
Szerintem tedd be aláírásba, hogy szaramac. Kár ezért mindig új offot nyitnod.
Ez bármelyik smd panel javítással foglalkozó cégnek gyerekjáték. Olyan dolgaimat javították már, hogy lestem. Bővítés nem biztos, mert ahhoz lehet a firmware-t kell módosítani. A Studoban pl. nem engedi bővíteni, pedig abban otthon cserélhető az SSD. Itt arról beszélek, hogy megdöglött és ki kell cserélni egy ugyan olyanra.
-
Tuninger
Topikgazda
válasz
Teasüti #30973 üzenetére
Nincs sajnos, pedig érdekelne.... napi szinten küzdök vele hogy kicsi a 256-os SSD az Air-ben (olyan 140GB marad miután belaktam appokkal) , szóval bővíteném de nem lehet. Így most egy 1TB-s Samsung T7 van szinte mindig rádugva, ami tökéletesen kiszolgál, de jó lenne ha nem kéne mindig lógnia kifele valaminek a mac-ből.
Más:
Potato Jet csinált egy Sony FX30 vs Canon R7 tesztet ami szerintem érdekes. Eljutottunk oda hogy a szín differencia nem számít mert "literally 3 klikk" - Gene, összehozni. APSC-n is elég rendben van a zaj elég durva ISO-ig, az AF lenyűgöző, a stabi parádé (Catalyst browse vs R7 IBIS + digitál)
Viszont melyiket jobb használni? melyikkel kevesebb a munka utólag? Melyik ad szinte out of box pazar képet? Eljutottunk oda hogy az összes kamera képe és featurejei fantasztikusak. Ha nem lett volna itt fórumos negatív tapasztalat az R7-ről, simán venném/ajánlanám.A másik: Gerald Undone below native ISO tesztje. Nekem ez eddig is triviális volt, viszont mikor jöttek a munkahelyemre forgatni Blackmagic URSA-val és BMPCC4K-val olyan emberek akik 20 éve ezt csinálják és még mindig nem értik az ISO működését, (sőt, az a srác sem akinek az esküvői videóit szoktam linkelni), gondoltam nem baj ha bedobom ide. Súlyos anyag, és Gerald mindent megtesz hogy érthetően magyarázza, de biztos fog újat mondani. Lehet beszélgetni arról az ISO4000 vs ISO400 egyforma zaj részről kicsit ha nem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Nikon ) -Újszerű-
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 2-in-1 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest