- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
panoly #23381 üzenetére
Én csináltam nemrég egy komplett G9 V-Log L tesztet. Az hasznos lesz Neked is.
Amíg nem volt meg a V-Log, addig én a Natural profilt tartottam a legjobbnak. De színekben (főleg bőrtónusokban) ég és föld a különbség a V-Log javára.
Egy tipp: az élességet és a zajszűrést vedd le -5-re, bármelyik profilt is használod.
Én ezt a két vázat használom munkára is. A GX80 is egy remek kis gép, de képminőségben, kezelhetőségben azért egy másik szint a G9.
-
MrChris
nagyúr
válasz
panoly #23381 üzenetére
Magam is GX80-ról váltottam G9-re. GX80-t sokat használtam videóra is, sokat utómunkáztam. 4k alap ISO-n is van eltérés, de ahogy emelkedik a G9 lényegesen jobb és szebben szűrhető. A színek gondolom a 10bit és 422 színcsatornák miatt tekergetéskor nem esnek szét, sokkal jobban bírja. A sötét azért erősen zajosodik ennél is. 1080p részletessége ég és föld, azt elrontották a GX80-ban, G6 is jobb volt.
Szerintem még próbálgasd, használd aztán dönts a vlo-l-ről. Ha előtte sokat dolgozol a cined, hlg, standard profilokkal kialakulhat egy igény, vagy határokba ütközöl akkor fogod tapasztalni a különbséget ha megveszed a vlog-l-t. Eddigi minimális használat után két különbséget tapasztaltam, szebb highlight kezelés, nagyon kultúrált az átmenet a kiégésbe, valamint szerintem szebb bőrtónusok, de van aki nem lát semmi érdemlegest.Tehát eget rengetőre ne számíts. A fent említett 422/10 formátum kicsit olyan Resolve-ban mintha raw-t állítgatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Analóg fényképezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest