Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz panoly #23381 üzenetére
Én csináltam nemrég egy komplett G9 V-Log L tesztet. Az hasznos lesz Neked is.
Amíg nem volt meg a V-Log, addig én a Natural profilt tartottam a legjobbnak. De színekben (főleg bőrtónusokban) ég és föld a különbség a V-Log javára.
Egy tipp: az élességet és a zajszűrést vedd le -5-re, bármelyik profilt is használod.
Én ezt a két vázat használom munkára is. A GX80 is egy remek kis gép, de képminőségben, kezelhetőségben azért egy másik szint a G9.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
MrChris
nagyúr
válasz panoly #23381 üzenetére
Magam is GX80-ról váltottam G9-re. GX80-t sokat használtam videóra is, sokat utómunkáztam. 4k alap ISO-n is van eltérés, de ahogy emelkedik a G9 lényegesen jobb és szebben szűrhető. A színek gondolom a 10bit és 422 színcsatornák miatt tekergetéskor nem esnek szét, sokkal jobban bírja. A sötét azért erősen zajosodik ennél is. 1080p részletessége ég és föld, azt elrontották a GX80-ban, G6 is jobb volt.
Szerintem még próbálgasd, használd aztán dönts a vlo-l-ről. Ha előtte sokat dolgozol a cined, hlg, standard profilokkal kialakulhat egy igény, vagy határokba ütközöl akkor fogod tapasztalni a különbséget ha megveszed a vlog-l-t. Eddigi minimális használat után két különbséget tapasztaltam, szebb highlight kezelés, nagyon kultúrált az átmenet a kiégésbe, valamint szerintem szebb bőrtónusok, de van aki nem lát semmi érdemlegest. Tehát eget rengetőre ne számíts. A fent említett 422/10 formátum kicsit olyan Resolve-ban mintha raw-t állítgatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest