Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Na, Te, főobjektívkereső. Rászántam egy bő fél órát, és csináltam neked pár tesztfelvételt, elneveztem a klipeket, és feltöltöttem a Drive-omba: [link] Az eredeti minőséghez töltsd le egyben a csomagot.
G80, 1080p50, módosított natural színprofil, ISO200, fix WB, manuális fókusz és blende, valamint auto shutter (nem nagyon van mozgás, úgyhogy belefér, különben sincs minden üvegre megfelelő ND szűrőm ).
Az objektívek: Panasonic 25mm f/1.7-en, Panasonic 42.5mm f/1.7-en, Panasonic 12-60mm 60 millin és f/5.6-on, Panasonic 14-140mm 140 millin és f/5.6-on.
Három témát vettem fel különböző távolságokból. Minden snitt kézből, hogy kicsit a stabilizátorokat is össze lehessen nézni. A 25-össel ugye csak IBIS volt, a többin viszont ment a Dual IS. Sajnos a szél elég erős, de azért igyekeztem stabilan tartani a cuccot. Azért ekv. 280 millin már belóbáltam kicsit, ment ez máskor szebben is.
A fájlokat próbáltam ésszerűen elnevezni.
A kutyaugatást, flexelést, egyéb zajokat nem húztam le. Élvezzétek Ti is.Nem privátként küldtem, hátha hasznos lesz másnak is a jövőben. Bár elég kis béna videók. Lehetne csinálni jobb, pontosabb, és bővebb összehasonlítást is, de arra már nincs időm.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Sony A7S2 + Smallrig keret, extrákkal
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest