Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz _q #13637 üzenetére

Na, Te, főobjektívkereső. :P :D Rászántam egy bő fél órát, és csináltam neked pár tesztfelvételt, elneveztem a klipeket, és feltöltöttem a Drive-omba: [link] Az eredeti minőséghez töltsd le egyben a csomagot. ;)

G80, 1080p50, módosított natural színprofil, ISO200, fix WB, manuális fókusz és blende, valamint auto shutter (nem nagyon van mozgás, úgyhogy belefér, különben sincs minden üvegre megfelelő ND szűrőm :DDD ).

Az objektívek: Panasonic 25mm f/1.7-en, Panasonic 42.5mm f/1.7-en, Panasonic 12-60mm 60 millin és f/5.6-on, Panasonic 14-140mm 140 millin és f/5.6-on.

Három témát vettem fel különböző távolságokból. Minden snitt kézből, hogy kicsit a stabilizátorokat is össze lehessen nézni. A 25-össel ugye csak IBIS volt, a többin viszont ment a Dual IS. Sajnos a szél elég erős, de azért igyekeztem stabilan tartani a cuccot. Azért ekv. 280 millin már belóbáltam kicsit, ment ez máskor szebben is. :)

A fájlokat próbáltam ésszerűen elnevezni.
    A kutyaugatást, flexelést, egyéb zajokat nem húztam le. Élvezzétek Ti is. :P

Nem privátként küldtem, hátha hasznos lesz másnak is a jövőben. Bár elég kis béna videók. :B Lehetne csinálni jobb, pontosabb, és bővebb összehasonlítást is, de arra már nincs időm.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés