Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Számomra egész más a kezelőfelület működése a két proginak. Premiereben hagyományos módon igyekszik mindent elérhetően szem előtt tartani, ablakok egymás mellé helyezve, paraméter sorokkal... egyszerre tudsz hozzáférni a vágáshoz, effekthez, kiegészítő dolgokhoz. DR meg külön képernyőkre csoportosítva az összetartozó dolgok, kb munkamenetre tagolva, grafikusabban szemléltetve. Valamint a node-ok használata miatt is más.
Hozzám közelebb áll a DR rendezett, rögzített, elkülönülő kezelése. -
vond
MODERÁTOR
"Premiere amúgy hasonlóan épül fel mint a Davinci? Tehát egy programon belül van színezési, hang és videó vágási felület is?"
Igen, vannak előre beállított programfelületek, de gyakorlatilag úgy alakítod az ablakokat, ahogy csak kedved tartja. Kicsit én is módosítottam az alapértelmezett felületeken, és azokat mentettem el magamnak a különböző munkafolyamatokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest