- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
Fürkésző #3370 üzenetére
Nálam semmi változás nem volt lejött minden amióta telepítettem itteni ajánlásra talán egy hónapja volt ez.......
Öcsém itt hagyott egy külső vinyót és arra töltök le neki amit kér.
Ráadásul nekem is nagyon hasznos lett a progi mert így az asztali médialejátszómra is át tudom küldeni a videók nagy részét ( nagy részét csak mert a https oldalakat nem kezeli a lejátszóm) szóval nekem ez a progi így nagyon rendben van. -
gojko.m
senior tag
válasz
Fürkésző #3370 üzenetére
"Még a Firefoxot is felraktam (soha nem kedveltem), de ez az új Quantum pont a GetThemAll-nak megfelelő DownThemAll-t nem támogatja."
Firefox 52 ESR Portable [link] változatában még használható a DownThemAll! kiegészítő (és több más kiegészítő is, ami a Quantum-ban már nem működik).
-
Fürkésző
tag
válasz
Fürkésző #3370 üzenetére
Egy hiányosság már van: az rtl.hu/most-ról nem lehet vele letölteni. A régi verzióval lehetett.
Bár az RTL ebben az egy hónapban változtatott. Már nem lehet a videót egyben letölteni, csak stream-ből.Tudtok olyan Chrome-bővítményt, ami megbírkózik az rtl.hu/most strream-jeivel is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest