Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fürkésző

tag

válasz dh66e #3369 üzenetére

Én is Chrome-ban a Video Downloader GetThemAll bővítményt használtam, kb. mindent leszedett. Egy hónappal ezelőttig. Akkor a Google eltávolította a Chrome Áruházból a 30.0.2-es verziót, majd néhány nap múlva le is tiltotta a használatát "Ez a bővítmény rosszindulatú programot tartalmaz" megjegyzéssel.

Azóta szenvedek az egyéb bővítményekkel, egyik sem működött mindenhol, ahol szerettem volna.
    Még új böngészőkkel is próbálkoztam:
    Operában ugyan megmaradt a GetThemAll, de azzal is és más bővítménnyel is akadnak a videók.
    Még a Firefoxot is felraktam (soha nem kedveltem), de ez az új Quantum pont a GetThemAll-nak megfelelő DownThemAll-t nem támogatja. Hosszas próbálkozás, szenvedés egyéb bővítményekkel, de a végeredmény nem kielégítő.

Bejegyzésed után újabb próba... És láss csodát! Chrome-ban újra elérhető a GetThemAll, már a 30.0.3-as verzióban. (Nem értem, miért más bővítményként és nem a régit frissíti, de telepíthető.) Remélem, funkcionalitása megfelel a réginek! (Az áruházban névre keresve nálam nincs eredmény, de a megadott link működött.)

Nem tudom, hogy az elmúlt egy hónapot hogyan úsztad meg (ha nálad nem törlődött a bővítmény).
    Minden esetre köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy újra él a GetThemAll!

Új hozzászólás Aktív témák