Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Chamea2 #2242 üzenetére

Tudom, de ennyi erővel a getflvével is fel tudom venni. Az a 100 k pontosan azt jelenti, mintha lejátszanád a videot. Gondolom a letöltés ideje is kb. megegyezik a video hosszával.

Egyébként megnéztem a Jaksta meg a GetFLV árát. Agyrém. Gondoltam most arra lehetne játszani, hogy fontban fizetem ki, mivel ugye gyengül, mint az állat, de még így is borzasztó sok. Magyar HUF-ra átszámolva a Jaksta kb. 14k, a GetFLV pedig 20k.

Ezek az árak kicsit magasak ahhoz képest, hogy pl. egyik sem tudja az atv videoit letölteni rendesen. A felvétel opció viszont működik. Ugyanez van a videotorium videoival is. Bár ott valamit tuti mókoltak, mert most már nincs az hogy amikor resume-ol a progi, akkor újra letölti azt a kb. keyframe-nyi videoszakaszt, amit már egyszer letöltött, hanem csak ugrik kb. egy keyframe-nyit a kép. Azaz nem ugrik, hanem belesiet. Mindemellett szinkronban marad a hanggal, csak ezek az idegesítő belesietések elég hülyén néznek ki.

Szal. így kb. link elfogásra jók a demo verziók is. Pl. smooth streamingből is találtam olyat, aminek elrejtették a manifest fájlját így a Jaksta pl. csak a chunklistes biszbaszokat találja meg és a video előrehaladtával a program újabb és újabb letöltést indít. Azaz egyértelmű, hogy nem támogatja teljeskörűen a smooth streaming videokat. A GetFLV-ről nem is beszélve, az egyáltalán nem támogatja.

Szóval ha kapsz egy ígéretet, hogy kb. egy Deák Feriért kapsz olyan programot, ami "szinte majdnem minden" honlapról letölti a videokat, akkor kvázi csalódni fogsz.

Új hozzászólás Aktív témák