- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
grabber
addikt
-
grabber
addikt
-
nem_tom
őstag
-
JetiRulez
őstag
-
pottyantós
aktív tag
Neked acélból van a gyomrod...
Mehetnél külföldre tesztelőnek! 
Sokan voltak?
A Top Scan-t tényleg fizetősé tették? Vagy csak én láttam rosszul amikor kint voltam? Zenével eléggé le vannak maradva, te még jól jártál vele, amikor mi csíptük el az utolsó menetet akkor Pákót nyomattak!
( Add ide a didit!
) Marha jó volt... -
pottyantós
aktív tag
-
pottyantós
aktív tag
-
pottyantós
aktív tag
Azt én sem komáltam, majdnem meg lett volna zsinórban az ötödik menetem...

A hordót én jó messzire elkerülöm egy darabig...

egyszer ültem be a mesecsónakba, kicsit lassú volt a tempó kézzel rá segítettünk, de két hülye gyerek meg az egyik kanyarban lefékezte a motyót és jól teli trafáltuk őket!

de van egy mesevonat is azt ajánlom próbáld ki!

-
pottyantós
aktív tag
Amikor voltam kint mindig takarították..
idén viszont amikor voltam, a Break Dance is bemondta az unalmast, meg az átforduló hajó(jobbra) melletti tányér is üzemképtelen volt.. Pedig azt szeretem!Amitől rettegek az a forgó hordó az elvarázsolt kastélyban, egyszer sikerült akkorát zanyálnom benne, hogy azt hittem ketté török...

-
pottyantós
aktív tag
-
pottyantós
aktív tag
Nem, én egy búcsúban de nem nevezném annak mert bazi nagy!
De tavaly voltam a Bp.-ben este, már a pénztárnál majdnem feladtam, de bejutottunk, kiderült fölöslegesen mert 1 óra alatt talán 3 gépre tudtunk feljutni! 
Unoka nővérem ott dolgozik (Bp.-ben) és mondta, hogy ez az év nagyon rossz volt mert alig voltak mind nappal-mind éjszaka!
-
pottyantós
aktív tag
-
pottyantós
aktív tag
-
nem_tom
őstag
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
-
Petya25
őstag
-
Zsom!
tag
-
tjb007
nagyúr
Azért mert a budapestin és a pécsin kívül nincs is (bár ezeket is csak erős túlzással lehet vidámparknak nevezni). Van pár vidámparknak nevezett valami de azok kb. olyanok mint amik egy falunapon szoktak lenni.
Vízi vidámparkból viszont több van (Aquaréna, AquaCity, Aquaworld)Az igazi vidámpark az ÍGY néz ki, ha valaki Rust felé jár ne hagyja ki, iszonyat jó hely, legalább 2 nap kell hozzá, hogy végigjárd az egészet.
-
tiv83us
veterán
-
nem_tom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Top Scan-t tényleg fizetősé tették? Vagy csak én láttam rosszul amikor kint voltam? Zenével eléggé le vannak maradva, te még jól jártál vele, amikor mi csíptük el az utolsó menetet akkor Pákót nyomattak!
( Add ide a didit!
) Marha jó volt...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Trexet ne hagyd ki! 

Egy picit félelmetes az a magasság és a zuhanás ami azon van.Aztán meg már nem volt idő mert zárt a park de majd sort kerítek rá legközelebb. 
Sorozatban 5-6-7-szer is szoktam menni rajta. Nekem a szegedi Aquapolis is bejött.