Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman00
tag
-
bigman00
tag
Ez aljas rágalom én kétszer is véginéztem. Kész Vareczista lettem
És láttam Chris Rae nevét is csak a dal címét nem. Mint rendes zenészhez illően ennek az arcnak is van jó pár száma. A szám címe érdekelt volna...
Ja és a vicc:
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hűséges asszony.
- Azt gondolom, hogy k...vára nem hozol szerencsét! -
bigman00
tag
Nem tudja valaki milyen zene szól Varecza Laci alatt ?
-
bigman00
tag
[link]
Túlélési tanácsok horrorfilmek szereplőinek -
bigman00
tag
Lehet hogy bennem van a hiba de sztem ennek semmi értelme (#874)
-
bigman00
tag
Lehet hogy volt már de ez nem enyhén F@szán küldi [link]
-
bigman00
tag
Előre szóloka vicc eléggé morbid (csak előre szólok)
A pali beszélget a haverjával:
- Te figyelj béla nemtudom mitévő legyek. Szegyek fel egy ronda csajt aki biztosan hűséges lesz vagy szegyek fel egy bombázót aki 100% félrelép?
- Hát a döntés a kezedben haver de te mit választanál: megosztasz egy tortát a felebarátaiddal vagy megeszel egy szardarabot egyedül ? -
bigman00
tag
Ok feladom nektek (neked) volt igazatok (igazad) ... Ettől függetlenül bár a vicc eredeti lényegét nem értettem jól elszórakoztam rajta
Thrawn: igen jól láttad a viccek olyanok mint a népdalok, 50 féle képpen elő lehet adni ugyanazt
Na de NEM OFF-OLUNK:
Két szőke nő ül a moziban:
- Figyelj! Most jön a happy end.
- Remélem, nem elénk ül!
(ebben talán nincs semmi kivetnivaló) -
bigman00
tag
Emiatt igazán nem kellett volna beleszólni (asziszem a vicc lényege nem is azon alapszik hogy dezoxidion vagy dezoxiribo, aztán meg egyikről se tudom hogy micsoda )
Állítólag: egy deszkát nem tud megenni az ember (most lehet otthon próbálgatni )
ON:
- Hogy lehet megkülönböztetni az elektromos áram alatt álló tárgyat az olyan tárgytól ami nincs áram alatt?
- ...
- Hát amlyik áram alatt van az nyalogatás közben meg is ráz ! -
bigman00
tag
Miért ne lenne ha már itt tartunk...
Ha nem lenne értelme feltételezni azt hogy nincs viszhangja a kacsák hápogásának akkor nem vizsgálták volna a NÉSÖNEL DZSEOGRAFIKON... vagyis a kérdés biztos jogos, de fingom nincs miért
2 székely barkóbázik:
- Serderedik?
- Serderedik biza!
- Pöndörödik?
- Pöndörödik biza!
- Kunkorodik?
- Kunkorodik biza!
- Akkoooorrr... DEZOKSZIDIONNUKLEINSAV ! -
-
bigman00
tag
válasz #64791808 #110 üzenetére
Lehet hogy igaza volt de csak a mondanivaló teljes értelmét tekintve ... magyarul nem kell ennyit offolni ... de nemfeltétlen kell leordítani a másik fejét ''KUSSOLJ MÁR VICROVAT NEM TAPSVIHAR'' mert ugye az aki bunkó nos sokkal nagyobb sz@rb@n van mint az aki nem tartja be a szabályokat ... És tegyük hozzá hogy ez jóindulatú szabáylszegés volt és nemértem miért nem lehetett elsiklani 2 hsz felett ... persze van aki szereti b@szt@tni a népet.
ON:
Utolsó mondatok:
1:MAGA IS MINDIG BUNDÁBAN SZOKOTT MÁLNÁZNI?
2:HÜLYE VAGY DEHOGY SZAKAD EZ BE! JÓ VASTAG A JÉG!
3: AMCSI GETTÓ: SZEVASZ NIGA HOL A METRÓ???
4: II. VH. ELEJE: NA ÉS HA ZSIDÓ VAGYOK AKKOR MIVAN ?
5: AZTNÉZD JÖN A VILLAMOS !
6:TÖMEGGYILKOSSÁG ELŐTT: TE FIGYELJ SZERINTEM EZT NEM KÉNE!
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
[Moderálva.
Ez a viccrovat, nem pedig az undorító ''viccek'' gyűjtőhelye.
Köszönöm.
Viktor0610] -
bigman00
tag
-Miért nem jön ki Micimackó a házából?
-???
-Mert megdöglött!
Két húspogács a sütőben:
Egyik:
-Te... Rohadt meleg van itt.
Másik:
-Baszki egy beszélő húspogácsa!!!