Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
Azért ezek se rosszak:
- "Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!"
- "A Szegedi Dóm alak és méretváltó, attól függ hogy milyen és mekkora, hogy mennyire vagy betépve."Az ideális feleség mondatai:
- Milyen kedves Tőled, hogy felhajtva hagyod a WC ülőkét, így megspórolsz nekem egy mozdulatot, amikor ki akarom sikálni.
- Milyen figyelmes Tőled, hogy nem emlékeztetsz állandóan a koromra! Bezzeg a bunkó kollegáim egy rakás virágot adtak szülinapomra. Alig bírtam hazacipelni. Nincs is ennyi vázánk. Még jó, hogy minden este legurítasz egy pár sört, így az üres üvegeket vázának használhatom.
- Teszed le rögtön azt a porszívót? Romba döntöd az illúzióimat. Ilyet csak homokosok tesznek, ráadásul megmelegszik a söröd, amit most töltöttem ki....
- Imádom, ahogy szellentesz, mikor mellem bújsz, mert érzem, hogy mellettem igazán tudsz lazítani egy feszültségekkel teli, nehéz nap után!
- Inkább turkálok valamit a sarki bálásnál, mert utánaszámoltam: ennek a szoknyának az árából pont két rekesz sört lehet venni.A jó kislánynak már nyolckor ágyban kell lennie... hogy tízre hazaérjen.
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
többiek füveznek én meg fázom...
Én iszok, te iszol, ő iszik, mi iszunk, ti isztok, ők fizetnek!
Így szólt az Úr Ádámhoz: Íme Éva. Válassz!
Ez most már örökké jó lesz egy darabig.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.
Egy csapos tulajdonképpen gyógyszerész, korlátozott lehetőségekkel.
Hála a szerencsecsillagomnak, nem vagyok babonás!
Fel a fejjel! Semmi remény!
Mit kell tenni egy férfinak, hogy a nő kegyeit elnyerje?
törődni vele;
bízni benne;
terveket szőni;
ölelgetni;
babusgatni;
kiszolgálni;
masszírozni;
telefonálni;
meglepni;
megérteni;
elfogadni;
levelezni;
nyugtatni;
megvédeni;
szerenádozni;
ölni érte;
halni érte,
lopni érte;
egyenrangúnak tekinteni;
ígérni;
időben megjelenni;
elkötelezettnek lenni;
könyörögni;
meghallgatni;
fizetni;
borravalót adni;
visszajönni;
ülőkét visszahajtani;
hazudni;
igazat mondani;
elvinni;
hazakísérni;
szentnek lenni;
vaknak lenni;
eredetinek lenniÉs egy nőnek?
Csak le kell vetkőzni.....tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
a: Szia! Várom a kérdéseidet!
q: nárcisz szerethet
a: Igen.
q: akar velem élni
a: Nem valószínű.
q: szex
a: Nem, miért?
q: na vajon
a: Hát erre hadd ne válaszoljak.
q: paraszt
a: Jó hogy kérdezed. Persze, éppen ez a baj.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
tiv83us
veterán
Sz@rjal bele egy uvegkehelybe, nyalogasd meg, majd hanyd le, aztan hanyj bele a sajat szadba, vedd fel kamerara es nezd meg. Na ez
/A kulonbseg, hogy ezt ket no csinalta, de ezt szerintem jelenesetben mindegy ki csinalja, ha megegyszer meglatom, hogy valaki linkeli, repul legalabb 3 napra, unom mar, hogy szar meg hugy folyik a ph-n/.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
bagyulajuve
addikt
-
macilaci78
nagyúr
Nincs kedvem magyarázkodni és korán van már lelket ápolni, de azért írtam, hogy modern verzió, mert Tarbi helyett Matiz és zsidó helyett meg nem nevezett polgári személyek. Tehát egy modern autó és semmiféle faji előítélet. Épp dícséretnek szántam, hogy az általam írt régimódi, ósdi viccet milyen ügyesen ültetted át a jelen kor divatjának megfelelően.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Vistaboy
veterán
Az esküvős-adagolós király!
Okos gyerek:
- Játszunk olyat hogy kérdezek valamit és ha nem tudsz válaszolni adsz egy százast. Aztán te is kérdezel és ha esetleg nem tudom a választ én adok egy ezrest neked. Jó?
Buta gyerek:
- Jó.
O.gy.: - Mi az, 4 lába van ülünk rajta?
B.gy.: - Nemtom, itt egy százas.
O.gy.: - Hát a szék! Akkor mi az, 4 lába van és eszünk róla?
O.gy.: - Hát az asztal! Na jó most kérdezz te!
B.gy.: - Mi az, 7745326721 lába van és 6654543234 szeme?
O.gy.: - Ezt tényleg nem tudom, itt az ezresed. Egyébként mi az?
- Móricka, ti mit szoktatok enni otthon?
- Lámpát!
- Ez képtelenség!!!
- Nem. Anyu este mindig azt mondja apunak: ''Oltsd el a lámpát és tedd a számba!''
- Halló, kupleráj? Tessék mondani, elmúlt már a Sz*pós Maca szájzára? Ha igen tessék Neki megmondani, hogy holnap úgy öt körül beugrok a farkamért.
A fiatal lány bemegy a templomba gyónni.
- Vétkeztem, atyám! Tegnap nem tudtam ellenállni a barátom kérésének, és hétszer paráználkodtunk.
- Lányom, menj haza, csavarj ki hét citromot és a levét idd meg egy húzásra!
- Akkor feloldoz a bűneim alól?
- Nem, de legalább a vigyor lehervad az arcodról!
- Mi a különbség férfiak és nők között?
- A nő egyetlen férfit akar, aki teljesíti összes kívánságát. A férfi az összes nőt akarja, akik teljesítik egyetlen kívánságát...
Józsi bácsi elmegy a doktornőhöz, hogy nem megy neki. A doktornő felír neki mindenféle gyógyszereket, de Józsi bácsi folyton visszajön, hogy még mindig nem tud. Végül a doktornő megunja a gyógyszerezést, felfekszik a vizsgalóasztalra:
- Na, jöjjön Józsi bácsi!
Józsi bácsi megy is, és úgy megkeféli a doktornőt, hogy csak úgy recseg bele az asztal.
- Na, de Józsi bácsi! Magának megy ez!
- Na igen, ha van kivel...
Cigányasszony mondja az urának:
- Úgy érzem, terhes vagyok!
- Honnan?
- Onnan, hogy amikor reggel megmostam a pin@m, már el is lopta a szappant a kezemből...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest