Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Xantomas #2642 üzenetére
Két ok miatt fake. Egyik amit leírsz, egyrészt egy macska bélrendszere is sokkal hosszabb ennél, másrészt ha végig is ér, akkor se lehet csak úgy megrántani és kihúzni. Másrészt szerintem egy macska nem enné meg, nem hülye az, de ha meg is eszi, biztos hogy megrágja, márpedig a drót teljesen érintetlen volt.
-
Probiker
aktív tag
válasz Xantomas #2178 üzenetére
fúúú baze, ez mega LOL
Nagymuterék falun laknak, és ott párszor rugtam bele véletlen a talicskába (lábúj, sipcsont), még rágondolni is rossz, mi történek ha rosszul sikerül egyik freestyle mutatvány
[Szerkesztve]Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
Vistaboy
veterán
válasz Xantomas #1982 üzenetére
Végülis igaza van, csak a stílusa nem éppen szalonképes...
Meghal az ürge, és a pokolba kerül. Mendegél szomorúan, amikor találkozik az Ördöggel.
- Te meg mér' lógatod ennyire az orrod?
- Hát, mégiscsak a pokolba kerültem...!
- Ugyan! Szeretsz inni?
- Háát, igen.
- Akkor a hétfőket nagyon bírni fogod! Egész nap csak iszunk, sör, bor, pálinka, amit akarsz. Ájulásig vedelünk, meg még egy kicsit utána is. És mondd csak, dohányzol?
- Igen.
- A keddeket imádni fogod! Kubai szivarok, cigaretta hegyek, pipázás, minden, a szerencsejátékkal hogy állsz?
- Néha, ritkán...
- A szerdákat nagyon szeretni fogod! Rulett, póker, ulti, 21, kockázás egész nap! A drogokkal hogy állsz?
- Hát, jöhet.
- A csütörtököket is nagyon fogod bírni. Kokain, heroin, crack, akkora jointokat tekerünk, mint egy hegy, reggeltől estig! És mondd csak, buzi vagy?
- Háát, nem.
- Húú, akkor péntekenként nehéz napod lesz!
A koncentrációs táborban így szól Hitler a zsidókhoz:
- Akartok gokartozni?
- Igen! - felelik örömmel a zsidók.
- Menjetek be abba a házba. Majd Ti adjátok a hangot, Én pedig a gázt.
A cápa helyettesiti az aranyhalat. Másnap az aranyhal kérdezi a cápát hogy mi történt. A cápa mondja:
- Kifogtak, de én azt mondtam, ha visszadobnak, teljesítem három kívánságukat. Egy hapsi azt kívánta, érjen a farka a földig.
Az aranyhal erre:
- És mit csináltál ?
A cápa:
- Leharaptam mindkét lábát!
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Kasza08
őstag
-
LOTR
addikt
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Xantomas #604 üzenetére
Az izzós dolognak van valami titka. ugyanis ha egy sima dolgot, mondjuk egy körtét vesz be az ember a szájába, simán kitudja utána venni. De az izzónál azért van ez, mert az ember tudatalatt bepánikol hogy vékonyüvegből van az izzó és mikor kiszednél szétdurranhat, és ettől a pánik szerű reflextől képtelen arra hogy kivegye a szájából az izzót.
On:
Megy két részeg ki a kocsmából mikor elhagyták úgy 150-200 méterre megszólal az egyik:
- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni!
Mire a másik:
- Semmi baj, majd én megtanítalak.
Kisfiú megy iskolába reggel és meglátja amint Józsi bácsi még részegen, a saját hányásában fekszik az árokban. A gyerek felismeri az öreget és odamegy hozzá:
- Józsi bácsi, hát miért nem annyit ivott, amennyi jól esik?
Józsi bácsi borízű hangon:
- Kuss, nem volt annyi pénzem!Üdv. H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest