Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
na lássuk, gondoltam egy ínyencségel lépek be
Az Unicumos pulyka receptje
Pálinkás jóreggelt, emberek!
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3 Tegyük a pulykát a sütobe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hofokot 190 sütore!
6. 3 unicum további.
7 Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1. ''Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!...''
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. ''Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!...''
17. ''Kiskút, kerekes kút...''
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19 . Pusztuljunk tásztátum
20 . Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. ''Nyílára uccásik a krocsmrasumity!...''
22 . Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy
terítéket!
23 . Leterít az unipulyák, és fogyjunk el! )Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
no még öggyet
Vidéki vendéglőben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor zene nincs...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
Ide is rég írtam... Jön egy ótvar sz@r vicc:
- Mi 8 hobbit?
- 1 hobbájt.Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
Repülő közelít a leszálló felé. Hatalmas félelem az utastérben, a két pilóta izzad, mint a barom, de végül sikeresen leteszik a gépet. Megszólal a pilóta:
- Huh, bazmeg, ez a leszálló tuti nem hosszab 500 méternél.
Mire a másodpilóta mogorván:
- Jah, de vagy 4 kilométer széles...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
Madam kinyitja a bordélyház ajtaját, és meglát egy ötvenes,cingár urat.
- Segithetek? - kérdezi a madam.
- Nataliát akarom!!!
- Uram, Natalia az egyik legdrágább lányunk, talán inkább mást......
- Nem, nekem Natalia kell!!! Megjelenik Natalia, és közli az úrral, hogy ezer dollár a tarifája. Az szemrebbenés nélkül benyúl a zsebébe és odaadja az ezer dollárt. Felmennek egy szobára és egy óra múlva a férfi elégedetten távozik. A következo estén az úr ismét megjelent és Nataliát követelte.
Natalia elmagyarázta, hogy egyetlen vendége sem jön két alkalommal egymás után, és nincs árengedmény, de amikor a férfi megint odaadott ezer dollárt,
egy órára újból övé lett a lány. Harmadnap alig hittek a szemüknek, amikor
a férfi ismét ott volt. Újra odaadta az ezer dollárt és máris vitte a lányt.
Mikor letelt az óra, Natalia meg is kérdezte:
- Senki nem kérte meg szolgálataimat egymás után háromszor. Honnan jött maga???
- Philadelphiából.
- Komolyan??? A családom pont ott lakik!
- Tudom. Apád meghalt és én vagyok a novéred ügyvédje. O kért meg arra, hogy adjam oda neked ezt a 3ezer dollárt.Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz radirpetya #378 üzenetére
az utolsó 3 hsz-edben szereplők már mind voltak
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
Az különbözteti meg a darazsat a méhtol, hogy a darázs nem gyujti a vasat.
Vegyél levegõt, 10 buvárból 9 ezt ajánlja.
Ritka mint a fehér zorró.Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
[Szerkesztve]Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz MyKonzerv #688 üzenetére
hogy tom kissebre venni? csak a fele van itt..
Bővebben: link
[Szerkesztve]Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
na talán most:
[Szerkesztve]
ez reménytelen... ha jár erre mod a felső próbálkozást, meg talán ezt is törölje, köszi
-
MyKonzerv
senior tag
-Mikor jön rá a k*rva, hogy kiöregedett?
-???
-Amikor rácsúszik a bárszékre.
baaaaazzzzzmmmmmeeeeeeeeeeggggggg
ez ott van...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
Mit is mondott doktor úr?Haspók?
Neeem, néni. Gyomorrák.
Miért jobb az Alzheimer kór, mint a Parkinson?
Mert inkább felejtsem el kifizetni a söröm, minthogy szétlocsoljam...
-
MyKonzerv
senior tag
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
remélem nem volt még, bár ez csak szóban jó:
Cigány odamegy az építésvezetőhöz:
- Há főnök, nem megy a talyiga...csak annyit mond: nyikk...........nyikk.........nyikk..........nyikk........
- Hát akkor te meg ki vagy rúgva!
- Háde mé?
- Mert azt kéne mondja, hogy: nyikknyikknyikknyikknyikknyikkHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
- Rossz a monitorom.
- CGA monitor? - kérdezi a szerelő
- Nem, saját...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
Kocsmában:
- Te, leszünk barátok?
- Hülye vagy? Hogy néznénk ki reverendában, kopasz fejtetővel?
-
MyKonzerv
senior tag
Öreg bácsi beleharap az almába, mire ottmarad a felső fogsora. Beleharap mégegyszer, mire ottmarad az alsó is. Eldobja az almát:
- Nesze vazze, edd egyedül!
Brezsnyev úgy dönt, hogy a nőtlen fiatal dolgozóknak nyitni kell egy kuplerájt, hogy a munkateljesítményük növekedjen. A kupleráj meg is nyílik, de minden kuncsaft belép, körülnéz, azután már megy is kifelé. A vezető elvtársak jelzik ezt Brezsnyevnek, aki elgondolkodva kérdezi:
- Vajon mi lehet a baj?
Az elvtársak félve kibökik:
- Brezsnyev elvtárs, a nőkkel lehet a baj.
Mire Brezsnyev mérgesen:
- Az ki van zárva, mindegyik legalább ötven éve párttag!
Átmegy a részeg a piroson, megállítja egy csinos rendőrnő.
- Ötezer forint lesz...
Csorgó nyállal méri végig a részeg a nőt.
- Érted akár egy tizest is adok... De mióta hordtok egyenruhát?
Egy részeg vizel a parkban. Egy nő elmegy mellette és azt mondja:
- Micsoda állat!
- Nyugi, nyugi, fogom! - válaszol a részeg.
A dadogós bemegy a kocsmába.
-K--k-k-k-kéééérek ehegy ko-ko-kooonyakot.
Mire a csapos:
Mi-mi-milyent k-k-kér,Na-napoleont,me-me-met-t-taxáhát,vahagy ko-ko-kom-m-m-merszet?
A dadogós gyanakodva ránéz,majd:
-Ad-d-d-djon N-n-n-nap-p-oleont.
Bejön egy másik úr:
-Jónapot kívánok,kérek egy konyakot.Mire a csapos:
-Milyet parancsol,van Napoleon,Metaxa,meg kommersz.
Erre a dadogós:
-M-m-m-maga sz-sz-szemét!Csu-csu-csúfolód-dik v-v-velem?
-D-ddddehogy,én a m-m-m-másikkal cs-cs-csúfolólódtam.
Két talajrészeg fazon ül a kocsmában a pultnál. Egyszer csak az egyik odafordul a másikhoz:
- Tegnap megdugtam anyádat!
A kocsmában síri csend lesz, majd a másik pár másodperces szünet megszólal:
- Menj haza, apa! Részeg vagy.
A kocsma előtt egy részeg fekszik. Arra megy egy gyalogos és megkérdezi.
- Elnézést, maga részeg, vagy ez is csak reklám?
Bemegy egy pasas a kocsmába és kér egy üveg sört. A csapos kitölti, majd közli:
- 120,- Ft lesz.
Emberünk elővesz 120 darab egy forintost és beszórja a pult mögé. A csapos dúl-fúl mérgében, de nem tehet semmit. Másnap megint betér ez a vendég a kocsmába, és megint kér egy sört. Megkapja és egy 200 forintossal fizet, mire a csapos kiszór neki 80 darab egyforintost a vendégtérbe. Emberünk erre letesz még negyven forintot a pultra és csak ennyit mond:
- Kérek még egyet!
A Heineken, a Budweiser és a Guiness sörgyár vezérigazgatói beülnek egy kocsmába. A Heineken vezér kér egy Heinekent, a Budweiser vezér egy Budweisert, a Guiness vezért pedig egy csésze teát. A Heinekenes megkérdi a Guiness-est:
- De hát hogyhogy teát kértél?
Mire a Guniess-es: - Ha ti sem isztok sört, akkor én sem kérek....
A férj vacsora után lemegy a kocsmába egy korsó sörre. Két korsó sör után fröccsöt rendel, azután feleseket, aztán éjféltájban arra eszmél, hogy a csapos csikorog a székekkel, leoltja a lámpákat, zárni készül.
- Na, a holnapi viszontlátásra, mondja a csaposnak, és megindul az ajtó felé. De a következő pillanatban elvágódik, teljes súlyával pofára esik. Elkúszik az ajtóig, felhúzza magát a kilincsen, de ugyanúgy elzúg. Kúszik egy kicsit aztán megint feltápászkodik, de nem tud talpon maradni. Szép lassan hazakúszik, néha megpróbál felállni, nem adja fel. Utoljára az ágya előtt próbal fellálni, szerencséjére ezúttal az ágyba zuhan. Reggel a felesége böködi a seprűnyéllel:
- Szóval megint lerészegedtél te disznó.
- Azt te meg honnan veszed?
- Telefonáltak a kocsmából, hogy megint otthagytad a tolókocsidat.Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
ennyi az egész weblap?
szerk: Bővebben: link
-
MyKonzerv
senior tag
LOL
höre vendégkönyve le lett tiltva... ahogy belépnék adja a képet aztán hirtelen 404...
azé gáz amit egyesek ott művelnek...
mod:
livike hozzászólása (ennyit el tudtam kapni)
Szia HÖRE! Én nem vagyok nagy repper, de szerintem kezdetnek nem is olyan rossz, csak kicsit halk a zene a szöveg alatt. De nem is ezért írok, hanem azért, hogy hol lehetne veled találkozni, meghogy van-e barátnőd? Mert én szívesen elkapnálak, tudod mire gondolok? A többi kis buzikával ne foglalkozz, nem dugtak még egy jót. Nem úgy, mint te, ha összehozunk egy randit. Na, mit szólnál hozzá?
-
MyKonzerv
senior tag
-
MyKonzerv
senior tag
válasz BaliTHC #1279 üzenetére
volt
-
MyKonzerv
senior tag
itt van höre klippje vagy szpájdi vagy éppen hogyan hívja magát...
figyeljétek, hoyga elakad párszorHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
nem b@sszuk már el ezt a topicot
legjobb, ide járok a legszívesebben
Egon : plz pihi
Grafiqs: azé nem kell mident túl komolyan venniHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest