Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #11891 üzenetére
A Linkbuds S-t kifejezetten zenehallgatási célra én nem is igen ajánlanám senkinek. Nyugodt környezetben, esténként én speciel nagy élvezettel hallgatom, de ezen kívül van még jópár szituáció, amikor az ember erre használná, ott meg a kialakítása miatt könnyen elvérezhet - egy ANC nélküli sima füldugóval szemben is. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mik a prioritások, ettől függetlenül egy nagyszerű termék, amiben én speciel egyáltalán nem hittem, amíg ki nem próbáltam.
A Buds Live érdekes egy darab azért is, mert a behelyezéstől (és adott fül formájától) függően tud nyitott és viszonylag zárt is lenni. Ha beletolod a hallójáratba, akkor ugye iszonyat bass heavy lesz, mivel marhára leszigetel, a zajszűrés is hatékonyabbá válik, de a beszélgetési minőség meg romlik, nameg eleve nem erre való az eszköz. Várok egy hibrid megoldást valamelyik gyártótól, ahol egy eszközben megoldják az izolációt is a transzparenciát egyszerre, fizikai módon. Olyasmire gondolok, hogy egy alapból jól illeszkedő, a hallójáratot kitöltő füldugón (kézzel) meg lehetne nyitni egy csatornát, ami átengedi a hangokat, aszerint, hogy éppen mire van szüksége az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Witcher topik
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest