Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danii26

csendes tag

Sziasztok!

Vezeték nélküli fülhallgató vásárlás előtt állok, de a nagy választék és a rengeteg teszt, visszajelzések miatt totálisan meg vagyok lőve. Eddig egy JBL Endurance Peak fülesem volt, de a fülre akasztható kampós része eltört, meg amúgy is túl nagy a füles, többet ilyet nem veszek, nem jött be. Olyan fülest szeretnék, amely teljesen külön van a két fülben, nincsenek vezetékkel összekötve, valamint lehetőleg agyba dugós lenne, az talán jobban benne marad a fülben. Csak sportoláshoz használnám, szóval az lenne a cél, hogy ne essen ki futás és különböző ugrálós gyakorlatok alatt se a fülemből. Másra nem kellene, csakis sportra.

Az alábbiakat nézegettem:
    Jabra Elite 4 Active
    Sennheiser Sport
    Xiaomi Redmi Buds 4 Pro
    EarFun Air Pro 3

Egyáltalán nem értek hozzá, szóval teljes mértékben hallgatok a tapasztaltabbakra, hogy ti melyiket ajánljátok. Nem kell csúcs hangzás, de azért élvezhető legyen. EarFun-ról sok jót olvastam, az ára is kedvező, de azt is hallottam róla, hogy a közép és magas hangok borzasztóak és élvezhetetlen a zene. Xiaomi is jó árban van, de nem tudom mennyire marad bent a fülben. Igazából azért vagyok gondban, mert ha nézek egy tesztet, utána valaki azt megcáfolja :D.

Ti melyiket javasoljátok? Tudom, mindenkinek más a füle, így akinek bejött az egyik, lehet nekem nem fog bejönni, ez benne van, na de mégis, mit javasoltok?:) Ha nagyon muszáj, akkor kiadok 50.000 Ft-ot is érte, de ha teljesen felesleges és olcsóbban is ki lehet jönni, akkor legyen az olcsóbb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés