- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
4200 - 4101
10296 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargatamas90
csendes tag
Jelenleg egy sennheiser hd 4.50 btnc fülest használok, de az a problémám vele, hogy amikor a mikrofont is szeretném használni, borzalmas hangminőségre vált. Olyan vezeték nélküli fülest keresek, aminél ez nem áll fent. Játékra, zoomra és telefonálásra használnám leginkább, nem vagyok különösebben vájt fülű, a mostani seni minősége tökéletesen megfelel stereo módban, de sajnos a handsfree üzemmódja elviselhetetlen. Circumaural nagy plusz lene, továbbá fontos, hogy Pc-vel és telóval is működjön rendesen. Noise cancelling nem szempont, sőt talán jobb is, ha nincs, a seni mintha inkább felerősítené a külső hangokat a fülemre

Keret mondjuk 50k, és lehet akár használt is.
Kapható ilyesmi wireless, vagy kénytelen leszek visszaszokni a vezetékre?
Köszönöm -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Sennheiser HD4.50.Használ valaki ilyet?
Smart Control app nem támogatja,van helyette valami más? -
zsolti_20
senior tag
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
persil
nagyúr
Hat mondjuk errefele szerintem mindenhol 55-60k :D
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
persil
nagyúr
Ennyi penzert kb mar van pl audio technika m50x-bol is bt-s, az nekem nagyon bejott, crusher-nel mindenkeppen jobbnak mondanam.
Igazabol 50-60 korul kb barmi jobb, SZERINTEM.
De nalam a skullcandy pont olyan, mint a marley, jbl es tarsaik. Egyaltalan nem szar, de ugyanannyi penzert szinte biztosan jobb egy shure, sony, at, stb.De! Hallgasd meg a hifisek velemenyet is, en inkabb zenelek es kevesebbet hallgatok, szoval mas (is) lehet a velemenyem.
Meg persze nagyon nem mindegy, hogy mit, milyen korulmenyek kozott es mirol hallgatsz.
-
Mr. Erikszon
senior tag
-
persil
nagyúr
Az ilyen fejesekben/fulesekben a penz fele maga a cimke. Sosem adnek komolyabb osszeget design fulesre, mert nem szol ugy, mint egy "normalis" gyakran kevesebb penzert.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Bocsánat, elírtam, a crusher és a venue között gondolkodom!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni:
Jelnleg egy skullcandy grind 2-őt használok kicsit megkopott, váltanék valami frissebre, egy skullcandy Crusher és egy HESH 3-on gondolkodom de nem tudok dönteni! -
milkabrams
őstag
Találtam [szilikonzsírt], hátha. Valami full szagtalan kellene.
-
törölt tag
WD-40!!!
(Meg ne próbáld, 1 évig büdös lesz!) -
milkabrams
őstag
Hali!
Beszereutem egy dsr7bt-t, ami a kagyló és kagylót tartó pántok illesztésénél nyikorog, kenjek olda valami gépzsír félét vagy mit lehet ezzel kezdeni? -
RedCactus
őstag
-
RedCactus
őstag
-
PofaJenö
senior tag
-
need
addikt
azt mondom most hogy egyik sem az igazi nem hallgattam még összesen félórát..
ennek még be kell járatódni majd akkor lehet véleményt alkotni..Viccesen szólva vannak dalok a fejembe amiket tudom hogy hogyan kell szólnia..minden esetben vagy most is én ezt tarom [etallonnak] amikor ezt annak idején rögzítették akkor mint ha egy kicsit nagyon túll sikerült vezérelni a mélyet ettől van venne egy érdekes brummogás meg van a brummogás most is kellően dinamikus és a bal felső négyes fogam ha zsibbad akkor jó
persil szerintem ezt alá támasztja
Ja és Üdv cimbi.. még a Dio3 csaptuk együtt

Az viszont tény hogy a kábel az kábel és jobb is lesz de nem akkora már a különbség hidd el
-
RedCactus
őstag
-
persil
nagyúr
Igen sejtettem... :D
Viszont nagyon fontos adalek lehet, hogy en alapvetoen erositorol hasznaltam oket zeneleshez, meg metalt hallgatni.
Ettol fuggetlen azt mondanam, hogy utazas kozben hozza a kabeles minoseget, nem rosszabb.Otthon, teljes nema csondben es nyugalomban mar van kulonbseg, de kozel sem kell belehalni.
-
RedCactus
őstag
-
persil
nagyúr
-
RedCactus
őstag
-
RedCactus
őstag
-
RedCactus
őstag
-
MaCS_70
félisten
-
need
addikt
szerintem itt félre ment valami...
Felraktam tölteni..ennyi most telt le az 5 óra tehát fel van töltve..
Mint minden hangkeltő dobozt jelen esetben bejáratjuk még pedig úgy hogy használjuk..
és most ez történik tetszik a hangja olyan mint az M50--nek..de még még nem az igazi...
el kell még telnie kis időnek pár napnak hogy szinte tökéletes legyen
-
MaCS_70
félisten
Nikkeles akkuknál még fontos lehet.
A NiCd esetén kifejezetten lényeges volt, a NiMH már kevésbé volt érzékeny rá, de a 12-15 órás kezdeti formázást azért meghálálta.
Az Eneloop technológia sokat javított a NiMH akkuk viselkedésén, és általános vélekedés szerint nem is kell neki formázás és nincs memóriaeffektus.
Akkuügyben eléggé kocka vagyok, kísérletezem velük és naplózom az akkumulátoraim kapacitását, és egyértelműen azt tapasztalom (amint azt több szakportálom olvastam is), hogy érezhető kapacitásnövekedést eredményez a formázás az elején, majd időnként pár merítési-töltési ciklus.
Ettől függetlenül: semmilyen akkunak nem tesz jót, ha feltöltés után töltőn hagyják, függetlenül attól, hogy az adott típus elviseli-e a csepptöltést. Az ólomakkuk egészen jól viselik, a NiCd sem nagyon sínyli meg, de jót nem tesz neki. A NiMH már érezhetően szenved tőle, a lítium pedig már egészen máshogy működik: de maximális töltöttségen tartani és ott táncoltatni a töltőt kifejezetten árt neki.
MaCS
-
persil
nagyúr
-
MaCS_70
félisten
-
need
addikt
-
need
addikt
Sziasztok...
Na végre valahára megjött a Audio-Technica ATH-M50xBT majd egy hónapot kellett rá várni..
még egyenlőre töltőn van hagyom is vagy 5 órát..
Nagyon de nagyon kíváncsi leszek hogy hozza e majd a nagy elődöt hangzásban..?!
Persze ha majd be lesz járatva..
-
Rula
tag
Sziasztok!
Vettem egy Marley Positive Vibrations 2 wireless fejhallgatót. A töltő portja micro usb. Ha egy Huaweies töltő fejjel töltöm (ilyen Huawei féle gyorstöltésre képes, super chargers talán), akkor abból nem lehet baj, mert tudja, hogy mennyit szabad felvennie, igaz? (+Micro usb ugyebár) -
NGA
addikt
Keresek próbára pécsett vagy szigetváron JBL Synchros töltőkábelt. Az egyik fele USB a másik 2,5 jack. Nincs meg a kábelem, és fel szeretném tölteni picit, hogy működik-e (E50BT)
-
vieri2000
tag
Valakinek van tapasztalat a JAYS X-FIVE Wireless fejhallgatóval?
-
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
TV/FILM nézéshez kérnék ajánlatokat vezeték nélküli fülhallgatóra.
Keret max 50e HUF lenne.
Köszönöm! -
gyendre2
tag
Sziasztok !
Teljes a pánik, ma reggel óta nem kapcsol be a HyperX Flight fejhallgatóm. (Auxon se megy ) Természetesen garancia lejárt már , aliexpressen egy alkatrészt se találok hozzá.
Az akksi hibátlan és fel van töltve , a bekapcsoló gomb működik , egyszerűen csak nem kapcsol be. Nincs látható hiba a kis alaplapján.
Valaki esetleg tudja hogyan tudnék beszerezni másik alaplapot ? Esetleg ki vállalná ennek a javítását . A fő chip számára rákeresve úgy látom megegyezik az egyik Razer fejhallgatóéval. De én nem szeretnék hozzányúlni. -
ZellR
csendes tag
Sziasztok!
Első körben információkat gyűjtenék.
Ki milyen on-ear fejhallgatót használ, és mennyire van vele megelégedve?Köszi,
-
lanszelot
addikt
Hello,
PC-n ki kell választani melyik eszköz szóljon, nem lehet 2 eszközt kiválasztani egyszerre.
Szerintem csak úgy lehet, ha a füleshez adnak vmi erősítőt ami 2 fülest egyszerre tud kezelni.
Nagyon drágán van megoldás, hiszen vannak szórakozóhelyek ahol mindenki fülesben van, de nekem az az elosztó eszköz drága /mivel egyszerre sokat tud ellátni, nekem 2 elég lenne/Ck. Amit ajánlottál az nem tudja mait szeretnék. Az csak egy sima vezeték nélküli füles. Nem tud 2 fülest egyszerre . Nem érdekel android, se ios, írtam PC-hez kell.
-
Truman
senior tag
-
törölt tag
-
RedCactus
őstag
-
persil
nagyúr
-
RedCactus
őstag
-
a2d2
addikt
-
MaCS_70
félisten
-
Truman
senior tag
-
BullZeye
veterán
-
Truman
senior tag
Sziasztok. Melyik fülhallgónak van a leghosszabb akku ideje? Igazából nekem ez a legfontosabb szempont. Filmnézéshez kell csak, nem nagy hangerőn. Zenehallgatás csak ritkán. kb. 10 eFt körül. Nem baj ha külföldi rendelés.
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
-
MaCS_70
félisten
-
persil
nagyúr
A boxhoz valo kontibol letezik wireless is, ilyen sajat belso bluetooth(szeru) csatlakozassal.
Ha ebbe dugod a fulesed, akkor technikailag vezeteknelkuli maradsz es nem kell gabalyodni. :)
Szrk.: Mielott a kekek megesznek... Igen, mind tudjuk, hogy ps-hez is van wireless konti, szimplan nem ez volt a kerdes.
-
MaCS_70
félisten
-
MaCS_70
félisten
-
CsigaGyilkos
aktív tag
-
persil
nagyúr
-
MaCS_70
félisten
Akár be is dughat jó néhány vezeték nélküli fejhallgatót. Ahogy nézegettem a piacon futó típusokat, jelentős részük megy vezetékkel is -- mintha lett is volna panasz arra, hogy töltés közben nem megy a drótos zene.
A kolléga pedig ugye kifejezetten vezeték nélkülit keres az Xboxhoz, amit ezek szerint a telefonján valamiért vezetékkel (is) használna.
MaCS
-
CsigaGyilkos
aktív tag
Sziasztok kedves Fórumtársak!
Eldöntöttem, hogy egy Sony WH-1000XM3 fejest szeretnék kipróbálni LDAC lejátszóval. Nekem Iphone-om van jelenleg ami (Remélem a jövőben ez változik) csak AAC-t tud és elvileg a kiszemelt fejes támogatja is az AAC-t, de én LDAC-cal is szeretném kipróbálni a fejhallgatót!
Kérdés: LDAC lejátszóból érdemes a drágábbat választani a jobb hangzás érdekében pl, Fiio M5 helyett M9-et választani (ügye az M9 azért kb. ~dupla annyiba kerül) vagy az LDAC-nak tökmindegy milyen a lejátszó elég ha csak támogatja az LDAC-ot?Illetve még egy szempont: LDAC -hoz érdemes Sony lejátszók közül választani (az ő tervezésük)? Nem csak az ár miatt nem mindegy nekem hogy melyik lenne optimálisabb, hanem jó lenne ha minél kisebb lejátszót tudnék találni jó hangzással (mint pl.: Fiio M5) így kevés helyet foglalna el a zsebemben és akár egy másik fülessel sportoláshoz is használhatnám a lejátszómat.
Légy szíves ne azt írjátok, hogy ki kell próbálni, mert ezt én is tudom. Mivel időhiány miatt erre nem lesz sok lehetőségem, ezért véleményeitekre és tapasztalataitokra lenne szükségem. Amit tudok kifogom próbálni ofc., de hogy milyen irányban induljak el nagy segítség lenne.

OFF: Na jókor jövöK rá én is, hogy ezt a “milyen lejátszót vegyek” topikban lehet hogy jobb lett volna kérdezni.
Sorry! -
persil
nagyúr
Hat, ha barhova is bedugni szeretned, akkor vezetek nelkuli fejes topikban valoszinuleg semmit nem fognak tuni neked ajanlani.
-
KaksziLajos
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék egy fejhallgatót vásárolni, maximum 15 ezer (nagy duzzogva 20) forint értékben. Főként zene hallgatásra használnám, mikrofon nem lényeg. Szeretem a jó basszust.
A legtöbbször telefonba dugva használom majd, illetve Xbox one vezeték nélküli controllerbe.
Mit tudnátok ajánlani?
-
MaCS_70
félisten
Egy rövid beszámoló tőlem is.
Végül egy kiváló Sencor SEP700BT-t válaszottam, a következők miatt:
- Bluetooth 5.0
- 40 mm-es hangszórók
- Duál üzemmód
- 6000 Ft-os ár
- Kedvező vásárlói visszajelzések
- 2 év jótállásEgy napos kipróbálás után nagyon elégedettek vagyunk vele. A hangminősége nem csak nekem, a botfülűnek, aki szöveghallgatásra van beállítva, megfelelő, hanem a feleségemnek is, aki velem szemben hall és zenével próbálta ki.
Nyilván nem egy kifinomult hangzásvilágú készülék, de hallottam már sokkal drágább-ból érezhetően rosszabb hangot is.
A kialakítása szerintem rendben van, kényelmetlennek sem mondanám.
A mikrofonja elég gagyi, de azért érthetően átviszi a beszédet.
MaCS
-
kisskd
tag
Ígértem egy beszámolót én is. Sor került a Sennheiser 4.50 BTNC + Taotronics TT-BA09 transzmitter tesztelésére egy Panasonic TX-42AS600E TV-vel (DVB-C adást nézve).
A fülhallgató párnáinak belső átmérője nekem még mindig kicsit, ellenben a végfelhasználó úrnak bevált. 2-en próbálgattuk kicsit, mi nem érzékeltenünk (!) csúszást, nem tűnt fel, biztosan volt, de számunkra nem volt zavaró.
Ami viszont furcsa volt: optikai kábellel összekötve volt egy folyamatos, igen zavaró "gerjedés" a hangban, amikor váltottam analóg jackre (füllgatgató kimenet a TV-n, AUX a transzmitteren), akkor eltűnt ez a fajta hiba. Van valakinek ötlete, hogy mi lehetett? A transzmitterhez kapott kábelt használtuk, alternatív kábellel még nem volt alkalmam teszteni, de a héten valószínűleg arra is sor kerül. -
Ck.
addikt
-
kpal
nagyúr
Sziasztok a BlitzWolf® BW-FYE7 vagy BW-FYE8-ról tudtok infót hogy melyik a jobb és valakinek volt-e valamelyik ? Mert árban egész jó csak sehol se írnak róla hogy van.e kés videó nézésnél stb..
-
persil
nagyúr
-
Ck.
addikt
-
lanszelot
addikt
Létezik olyan fejhallgató, hogy a párommal együtt mindkettőnknek egy-egy füles, és filmek nézéséhez használnánk, /5.1 -es v 7.1- es/ PC -ről néznénk a filmet.
Bocsi fogalmam sincs a szak szavakról, remélem érthető amit szeretnék. -
szabolcs.sz
tag
BT + vezetékes, mikrofonos fejhallgatót, 15K környéki ársávban, irodai és home office munkára, napi 1-2 óra teams/zoom/slack híváshoz, mit ajánlanátok ?
Zene minősége nem szempont, kommunikációra kell elsődlegesen, de szempont, hogy rátakarjon a fülre, és a mikrofon ne szedjen össze túl sok környezeti zajt, hangot, mivel egylégterű az iroda. -
pulutodurumo
őstag
-
g_g_g
őstag
-
a2d2
addikt
-
g_g_g
őstag
-
a2d2
addikt
Na szerettem volna még munka közben is tesztelgetni csak asszony lenyúlta a telómat, szóval én is az övét - ami viszont egy S8-as már BT 5-el - a youtube lejátszás ugyanúgy késik ezen is.
Ennek a Slipknot-os srácnak van fent jó minőségű akkusztikus koncertje, innen néztem a lipsync-et:
[link]
Ennek hallgattam most meg az első 3-4 számát, komolyan, teljesen szépen szól, főleg ezek a gitárpendítések. A Sennheiser egyszerűen jóval tompább maradt a magas hangoknál.Ezt engedd még rá ha épp nem hallgatod: [link]
-
g_g_g
őstag
Köszi a részletes beszámolót.
Mikor korábban írtál róla, utána olvastam kicsit és én is berendeltem még múlt héten, ma kaptam meg.Nekem nincs nagyon összehasonlításai alapom és nem is igazán értek ehhez a témakörhöz, mondjuk úgy igazi laikus (amatőr) felhasználó vagyok.
Magam is a high resolution beállítást találtam a legjobbnak.
A késleltetés témakörben nekem is hasonlóak a tapasztaltaim, mármint, hogy más forrásoknál különböző késleltetések vannak.
UPC mediabox tévé esetén megfelelő, csak minimális késleltetés van.
Mi Box s médialejátszó esetén, Netflix, HBO GO szintén megfelelőnek tűnik, viszont innen indított YouTube videóknál, nagyon nagy késleltetés van (zavaró mértékben).
A hangja ezek szerint majd még változhat (javulhat) ahogy többet fogom használni.
A kényelemmel is teljes mértékben egyet értek, szerintem is nagyon kényelmes.Összességében örülök neki és remélem, hogy ilyen áron (15.000 Ft) ez egy jó választás volt.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Megjött tegnap az amazonos rendelés.
Tesztelgettem este a fejhallgatót (DOQAUS CARE 1), ígértem hogy írok erről is pár sort:
Kibontottam a csomagot és egyből tettem fel töltőre. Felhúzva a fejhallgatót elsőre éreztem hogy sokkal kényelmesebb mint amilyen a Sennheiser volt. Lemértem, ennek 32mm helyett 40mm a belső szélessége, valamint a fejpántjában sem nyomódik át kétoldalt a fémes rész. Közben rákötöttem kábellel a telóra mert nagyon érdekelt milyen a minősége. Itt le is sokkolódtam kicsit mert rosszabbnak ítéltem meg elsőre a Sennheiser HD 4.50-esnél. Aztán ráaggattam még egy burn in-t youtube-ról és kimentem pár órára dolgozni a kertbe. Este aztán leültem a gép elé egy komolyabb összehasonlító tesztre aminél az első dolog amire rájöttem az az volt hogy szebben szól BT-n keresztül mint vezetéken! Ezen kicsit meglepődtem, de nincs sok tapasztalatom BT fejhallgatók terén, a jelenlegi Havit is és a Sennheiser 4.50 is nagyon hasonló hangzású volt BT-n is és vezetéken is. Sajnos a Sennheisert már visszaküldtem, így közvetlenül nem tudtam összehasonlítani, csak annyi maradt meg bennem hogy a Havit lenyomta a magas tartományban, ott nagyon lapos volt a Sennheiser. Ennél a modellél van egy 3 állásos EQ (Bassus, kiegyensúlyozott, vokál). Az elsőt igazából senkinek nem ajánlom, a közepes állást lőttem be kb a Sennheiser szintjére de én személy szerint a vokál (vagy a doboz szerint high resolution) állást használom. Ebben az állásban a magas hangoknál megjön a Havithoz hasonló tisztaság, a mélyet eléggé visszaveszi így de nekem abszolút nem gond.
Nagyon örültem a fejhallgatónak, aztán jött egy kis feketeleves: a késleltetése rosszabb mint a másik kettőnek. Viszont nem mindenhol! Elsőre a PC-hez kötve (Intel 8260 - BT 4.2) néztem vele videót és láthatóan nem volt meg rendesen a lipsync. Kipróbáltam egy VR játékot is és a pisztolylövés hangja minimálisan csúszott sajnos.
Aztán visszacsatlakoztattam az S7-esemre (szintén még 4.2-es BT) és kevésbé vettem észre a csúszást ugyanannál a videónál! Este pedig bevittem projektorozni a hálóba, rákötöttem az Amazon Fire TV 4K stickre (BT 5), elindítottam Kodi-t és láthatóan szar volt a késleltetés. Majd kiléptem Kodiból, indítottam egy Netflix-et és ott meg majdnem tökéletes volt a lip sync!!! Érti ezt valaki?
Alapjában véve meg vagyok elégedve a kütyüvel. Ha figyelembe vesszük a 15e Ft-os árát akkor a hangzása több mint korrekt. Szerintem maradni fog.Gyors összegzés:
+ szebb hangzást tudtam kicsikarni belőle mint a 4.50-ből
+ sokkal kényelmesebb
+ fele annyiba kerül
+ kétszer akkora üzemidő
+ BT 5
+ ha nem kap 5 percig jelet akkor magától lekapcsol (működik, tesztelve)
+ 3,5mm-es kisjack bemenet- csak másfél év gari két év helyett
- vezetékkel összekötve gyengébben szól
- nincs ANC
- magasabb a késleltetése mint a Sennheisernek -
persil
nagyúr
-
RedCactus
őstag
Személyes tapasztalatom nincs vele, de a kérdező a lehető legolcsóbb megoldást kereste ami még megbízható minőségű és nem szempont a zenehallgatás. Arra meg tökéletesen megfelel. Pár hónapja futottam bele Bangoodon, akkor még 10000ft körüli árban volt. Youtube-on sok teszt van ott dícsérik.
-
persil
nagyúr
Errol mi az altalanos velemenyed? Arahoz kepest jo, azert ajanlod?
Lehet hulye kerdes, de "mekkora"?
Ugy ertem, hogy legkisebb allasban kenyelmesen szoros lehet normal/kisebb meretu fejre, vagy ezt is hegyitroll feju embereknek gyartottak, mint a legtobb fejhallgatot?Illetve, ami nekem nagyon fontos, hogy ezt a gyarilag megalmodott 18 orat mennyire tudja? Sony mdr zx330bt-t hasznalok es nagyon szeretem minden szempontbol. Abban az utolso percig megvan a 30 ora, pedig nincs eppenseggel lehalkitva, ezert kerdem.
-
persil
nagyúr
Ezt lattam en is azota, de annyira borzasztoan igenytelen az oldal, hogy ingyen sem rendelnek semmit. :)
Raadasul kivetel nelkul mindegyikre az van irva, hogy jelenleg nincs, ergo megrendelik alirol/ebayrol 200 forintert es egy honap mulva meg lehet venni 3000-ert.
Mindettol fuggetlen koszonom szepen! :)
-
Menotti
aktív tag
-
csendes
addikt
-
MaCS_70
félisten
-
RedCactus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4200 - 4101
10296 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- (kiemelt téma)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mondjuk én egy 3-4 évvel (ha jól emlékszem) ezelőtt is akciósan vettem a 14e-ért a skullcandy Grind 2 wifit!
(Meg ne próbáld, 1 évig büdös lesz!)

Sorry!