Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Létezik olyan fejhallgató, hogy a párommal együtt mindkettőnknek egy-egy füles, és filmek nézéséhez használnánk, /5.1 -es v 7.1- es/ PC -ről néznénk a filmet.
Bocsi fogalmam sincs a szak szavakról, remélem érthető amit szeretnék. -
lanszelot
addikt
Hello,
PC-n ki kell választani melyik eszköz szóljon, nem lehet 2 eszközt kiválasztani egyszerre.
Szerintem csak úgy lehet, ha a füleshez adnak vmi erősítőt ami 2 fülest egyszerre tud kezelni.
Nagyon drágán van megoldás, hiszen vannak szórakozóhelyek ahol mindenki fülesben van, de nekem az az elosztó eszköz drága /mivel egyszerre sokat tud ellátni, nekem 2 elég lenne/Ck. Amit ajánlottál az nem tudja mait szeretnék. Az csak egy sima vezeték nélküli füles. Nem tud 2 fülest egyszerre . Nem érdekel android, se ios, írtam PC-hez kell.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Segítsetek már légyszíves.
2 különálló kérdésem lenne
Több mint 10 éve édesapámnak adtam az AKG fejesem, ami vezeték nélküli volt, de nem BT. Volt egy dock-ja, arra téve töltött, és onnan kapta a jelet is, azt a dock-ot kellett bedugni jack-el a tv-be.
Ez eltört, szeretne egy ilyet, ami dock-os, úgy tölt, és úgy csatlakozik.
- 1 - Létezik még valami ilyesmi?Most rendelt egy pioneer se-ms7bt , mert nem tudta mi az a BT /72 éves édesapám/, és mondtam, hogy az úgy nem működik. /tv nem BT-os/
- 2 - Milyen ez a füles, lehet hozzá valami transmittert venni, ami nem akksis?adatok:
Csak otthon használja, a tv-t nézi vele, mászkál vele a lakásban, ha pl zenét hallgat.
Nem emlékszem melyik AKG volt, 100e Huf-os kategória
Összeg, amennyibe kerül, annyi, mivel létezik-e ilyen egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest