Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1695) galocza válasza tamas97 (#1693) üzenetére


galocza
aktív tag

Így a kérdésem egyrészt az, hogy van-e értelme "okosítani" a TV-t aptX-re (sima/HD vagy akár LL-re), ha megvenném a sennheisert? Javítana bármit akár minőségben vagy késleltetésben az A2DP-hez képest?

egy adóval, amit linkeltem, kizárhatod a késést, és jobb lesz a minőség is (amúgy az alap a2dp sbc-t használná). más megoldás, nem hiszem, hogy van tv-re - én nem is tudom, van-e olyan, ami támogat aptx-et.

Telefonom egy alma 6S, ott sem láttam, bár mintha valami más kodeket használna? :F

itt kezdődnek a komoly bajok, apple csak aac-t támogat, aptx-et pl nem. vannak fülesek, amik ismerik ezt a kodeket, a 4.40 nem ilyen. magyarul megint vissza sbc-hez.

PC-be oké egy olyan kis USB-stick, vajon TV-be dugva is működne? :DD

nem.

Egyébként nem igénylem a játék közbeni beszédet, úgyhogy az nem probléma, illetve néztem ezeket a rádiós fejhallgatókat, csak pont a lényeg veszik el benne amit a bluetooth ad(na). :(

hát, ízlések és pofonok, én itthonra imádnék egy jó zajszűréssel megáldott KLEER-t...

Hasonlóan valami áruházban gondoltam én is megvenni, jó lenne esetleg már ott kipróbálni telefonnal, hogy szól egyrészt, meg valami videóval a késést, aztán ha tetszik otthon a többi kütyüvel. Ha meg nagyon nem jön be visszaviszem. :)

egy mm-ban tán hagyják azt is, hogy párosítsd mondjuk egy tv-vel. elállásra viszont csak netes vásárlás esetén van kötelezően lehetőséged! de működik, hogy neten rendeled, de személyesn veszed át, akkor is él, és nem fizetsz postát.

ui.: te is írtad hogy annyira nem tapasztaltál késést, talán nem lesz a hd 4.40 bt-vel sem :F :)

amivel én nem tapasztaltam az bose qc35 (nem is aptx), bowers&willkins px (aptx hd, avantree szerint ~70ms), deftech symph1/denon izébizé - nem keresem ki, próbálom feledni - (mind2 aptx ll, ~40ms). tehát igazából mind más... de pölö sony wh-1000xm2-vel durván, az is aptx hd.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.