Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Volt mellette egy másik XP, mert le akartam cserélni fokozatosan átmentegetve a dolgaimat... de semmivel sem volt jobb, egyedül az indulási idő... de az meg oly mindegy, naponta max 1-szer indítom el, és úgyis az idő nagy része azzal megy el, hogy a BIOS szöszöl a vinyókkal meg az USB-s egérrel.
Ez nem egy szétcseszett Win, csak régi, és pár HW cserén túlvan már. (Nem volt millió program fel-le telepítgetve, nem voltak vírusok, stb.)
Ha másnak a gépét csinálom, ott tényleg érezhető ez, és általában én is azt mondom, hogy a sok javítgatás helyett inkább lekapom, és felteszek egy frisset.Vírusírtó mondjuk nálam sincs már jóideje... de aki nem figyel rá, nem ért annyira hozzá, azoknak tényleg jobb feltenni, mert egy pillanat alatt telelesz a gépük mindennel.
(Tűzfal van, rendszerbiztonsági modullal, ennyi nekem elég. Ha meg veszélyes "helyeken" járnék, azt úgyis Virtuális gépben intézem... néha élmény látni, ahogy 2 perc alatt használhatatlanná válik... aztán lelövöm, és fél perc múlva ottvan sértetlenül ismét)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest