Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz helkis #7498 üzenetére

Volt mellette egy másik XP, mert le akartam cserélni fokozatosan átmentegetve a dolgaimat... de semmivel sem volt jobb, egyedül az indulási idő... de az meg oly mindegy, naponta max 1-szer indítom el, és úgyis az idő nagy része azzal megy el, hogy a BIOS szöszöl a vinyókkal meg az USB-s egérrel.

Ez nem egy szétcseszett Win, csak régi, és pár HW cserén túlvan már. (Nem volt millió program fel-le telepítgetve, nem voltak vírusok, stb.)
    Ha másnak a gépét csinálom, ott tényleg érezhető ez, és általában én is azt mondom, hogy a sok javítgatás helyett inkább lekapom, és felteszek egy frisset.

Vírusírtó mondjuk nálam sincs már jóideje... de aki nem figyel rá, nem ért annyira hozzá, azoknak tényleg jobb feltenni, mert egy pillanat alatt telelesz a gépük mindennel.
    (Tűzfal van, rendszerbiztonsági modullal, ennyi nekem elég. Ha meg veszélyes "helyeken" járnék, azt úgyis Virtuális gépben intézem... néha élmény látni, ahogy 2 perc alatt használhatatlanná válik... aztán lelövöm, és fél perc múlva ottvan sértetlenül ismét :) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés