- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vszabcsi
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
És milyen formátumú csengőhangra cserélted? mp3, m4a?
Közben rájöttem, hogy csak a "médiatároló" használatával lehet csengőhangot változtatni. Total C, Zedge nem változtat
Érdekes?!? -
vszabcsi
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Nnnnaaaa ezen már túl vagyok!!! Mint írtam, nem az a csengőhang szólal meg, amit beállítok.
-
vszabcsi
tag
Sziasztok! Hogyan lehet az általános csengőhangot megváltoztatni? Akár mit állítok be, nem úgy csörög. A személyekhez rendelt csengőhang műkszik.

-
The Goth
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Ha már van benne.
Azt kipróbáltad már, hogy mennyire lehet átverni úgy, mint a szifont? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
veressjanos
aktív tag
Bocs, hogy itt ujjongok, de marhára bejön az arcfelismerője! Eddig is teccett a telefon, de most aztán nagyon!

Nesze neked iphone 10 félmilláért!
-
Black_Raven
veterán
válasz
veressjanos
üzenetére
Sajnálom, mintha valamelyik telón azt csináltam volna hogy felraktam úgy emlékszem az Open Camerát mert abban ki lehet kapcsolni, és utána a gyári se kattog. Nézz rá esetleg.
-
The Goth
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Itt még 7.0-nál tartunk.

-
veressjanos
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Sajnos ott nincs

-
Black_Raven
veterán
válasz
veressjanos
üzenetére
Nekem 7.1.2-n Beállitások>Hangok és Rezgéseknél van sok mással.
hátha neked is.. -
veressjanos
aktív tag
Most találtam, hogy ebben is van arcfelismerés!

-
keter
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy tudom kikapcsolni a camera hangját. Nagyon zavar amit kiad amikor fókuszálok, illetve az exponálás hangja. Guglit már turkáltam, de nem jártam sikereel...
-
veressjanos
aktív tag
Nos a Thor után nekem is szokatlan volt a fémház és valóban csúszkált a kezemben. Egyszer esett le, de csak szőnyegre.

Rövid időn belül megszoktam és most már egyáltalán nem csúszkál. Tok nélkül használom én is.
Szvsz az is számít, hogy kinek mennyire száraz vagy nem száraz a bőre (nekem a hidegek beálltával nagyon ki tud száradni) ez is befolyásolhatja a fogás stabilitását. -
The Goth
tag
Olvasgatván itt, ez a telefon tényleg annyira hajlamos kicsúszni a kézből, vagy csak itt ennyire lyukaskezü a nép?

Volt már full fémházas telefonom, de ilyet még egyiknél se tapasztaltam. Ha úgy alakul, hogy ez mellett döntök, szándékaim szerint erre se tennék semilyen tokot, engem ezek irritállnak. Szóval ez tényleg ennyire vészes lenne? -
nutfile
aktív tag
11 éves gyermekem 2-3 hete használja, még nem panaszkodott (csak a szülői felügyeletes programra
)
elejétől fogva tokban (ez) van, azzal teljesen ok a fogása.
mondjuk neki az a lényeg, hogy 64 gigás, így telepítheti az összes játékot amivel játszani szokott, meg fotozhat amennyit akar. youtube-ot nézi még.
eddig akadozásra sem panaszkodott. mondjuk összehasonlítási alapja sincs, mert ez az első telója. szvsz annak tökéletes. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Pár nap használat után...oukitel 4000-et váltott.
-Kamera,hát gyengusz,főleg a vaku miatt az rém gyengének tűnik nekem az oukitel után.
-Hang az rendben van tisztán hallom a másik felet bár szerintem kicsit spóróltak a hangerővel.
-akkuidő picit csalódás
-nagyon csúszik kell rá egy tok,kétszer landolt már egyszer padkára hullott az utcán egyszer itthon parkettára,pofára.Viszont szerencsére nincs baja és nem is látszik rajta.
Led visszajelző nagyon kellett már nekem.
Szóval icipicit többet vártam,de 30-ért ez van nincs mese. -
Digiflex
tag
Megjött a szilikonTok+VédőÜveg, egy olyan gyári műanyag nyitható dobozban, aminek a hátuljára az van írva hogy
ezek szerint ilyen is kapható rá....
Azért a szilikon tokot igazán belerakhatnák a csomagba, mert nov.26. rendelés ma érkezett.... fizettem volna érte akár + 10 usd-t is ha benne van.
Úgy döntöttem, a most kapott üveggel nem szerencsétlenkedek, majd csak ha már vállahatatlanul karcos lesz a gyárilag rajta talált fólia, de az egyelőre jól bírja.
Az üveg amúgy is jóval kisebb, de fölül egy durva nagy kivágással.
amúgy alatta az a Tescós tok van, amiben eddig lakott, és szilikontokkal is szépen belefér...
-
ZeCse
csendes tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Köszönöm!
-
ZeCse
csendes tag
Csak egy egyszerű véleményt szerettem volna, hogy érzésre milyen erős/gyenge a LED villanója.

Egy off készüléket vettem a múltkor a feleségemnek, de másnap vissza is vittem, mivel gyakorlatilag használhatatlanul gyenge volt a villanója, még zseblámpaként is alig lehetett vele látni, alig világított 1-2 méterre teljes sötétben.
Nem akarok én ezzel 1000m-re világítani, fotózni, csak legyen használható ez is!B.Ú.É.K!
-
-
The Goth
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Még csak tervezem. Pár hónappal ezelőtt váltottam Thorról egy Xiaomi Mi A1-re, de pont az ünnepek előtt kizsebeltek, hogy sorvadna le a kezze annak a...
Úgyhogy most ismét Thorozok immár19 hónapja.
Az aksin már érződik a kor és mivel nekem ezzel a Vernee telóval csak jó tapasztalataim vannak, ezért nézegettem többek közt az M5-öt utódnak. Az X nálam eleve nem került képbe. -
The Goth
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Elég jók.
Ugyan a legfrissebb Guglis csomag a Decemberi, azért ha figyelembe vesszük, hogy már a November 5.-ei csomag van fent, viszont a telefon hónapokkal korábban került piacra, ez a jövöre nézve e tekintetben elég jó jel. Most majd talán a Verneenél is gyakrabban fogják a frissítésekbe beletenni a legújjabb biztonsági csomagot. Jó, talán ezt nem árt lekopogni, Kopp, kopp! 
-
The Goth
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Köszi.
Ez csak azért fontos mert folyamatosan derülnek ki újjabb biztonsági hibák az Android OS-ben, amiket a Gugli ezekkel, a havonta kiadott biztonsági frissítésekkel foltozgat. Minnél frissebb ez a csomag a telón, annál több ilyen rés került javításra, vagyis annál nyugodtabban lehet aludni. 
-
The Goth
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
-
The Goth
tag
Hello! Két kérdésre szeretnék választ kapni ezzel a telóval kapcsolatban; Az egyik, hogy a frissítésekkel a szoftver biztonsági szintje is frissül/frissült-e eddig? Illetve most melyik a legújjabb? Ha valaki lőne egy képet esetleg?
A másik, hogy valaki kipróbálná-e nekem, hogy ez az app, vagy bármely hasonló, az alkalmazások akku fogyasztását mérő app működik-e rajta? Pl. a linkelt app dob-e ilyen hibaüzit?Hálás lennék, köszi!
-
veressjanos
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére

-
Black_Raven
veterán
válasz
veressjanos
üzenetére
Igen?, lehet állitani a képernyő kiterjesztést, az jó. Én speciel utálom ha ott van mindig a fekete navbar. Ez nagy piros pont.

-
veressjanos
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ha kell, akkor kikapcsolható és a teljes 5,2 képernyő használható.
-
ZeCse
csendes tag
Üdvözlöm a telefon használókat! Én is szemezgetek egy ilyennel (off: vagy egy Redmi 4x-vel), de az egyik ismertetőben ([link]) az hangzott el, hogy nagyon gyenge a 'vakuja'. Ez kicsit elrettentett! Tényleg nagyon haloványan világít?
Köszönöm -
Black_Raven
veterán
válasz
veressjanos
üzenetére
A fémház ilyen, nekem is csúszik a telóm, főleg hogy tok nélkül használom. De egy idő után simán szokható. Az 5.2"-ből a 0.2-t viszi a navbar nem?

-
juve600
nagyúr
nálam is megkapta tegnap a két fiam a telót,eddig nagyon bejön nekik,jónak tűnik
-
veressjanos
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én Thorról váltottam a kijelző problémák miatt és nem bántam meg. Érezhetően gyorsabb a 4 GB-al, jobb az üzemideje a nagyobb akksi miatt és nekem jobb az 5,2 kijelző az 5-höz képest. Az volt csak az elején fura, higy állandóan ki akart csúszni a kezemből a fémház miatt, a Thor jobban tapadt.

-
Digiflex
tag
Egy nagy plussssz e telefonnak:
a mikrofon(ok) minősége!!!
működik a sztereo, és jó dinamikával vesz föl.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
nem kitaláltad csak nem tudsz olvasni

a nettó árát nézed

-
Digiflex
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
nettó... vagy ha cégre veszed igazoltan befogadott számlával, EU adószámra, de egy cég amúgy is levonhatja az ÁFÁ-t...
Nem rosz ár amúgy, a szoftvere eddig korrektnek tűnik, 4G megy Gödöllőn T-vel -
juve600
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
34900 volt amióta kaptak,nem volt 29900
-
Digiflex
tag
Én ezt rendeltem, mert semmi mást nem találtam hozzá.
Dec. 10.-én shippelték, januárban remélem beszámolhatok róla.
Addig egy 1000Ft-os teszkós kék-zöld slot-in tokkal használja a fiam.
Az eddigi 2 hét alatt nem panaszkodott semmire, de leginkább csak játékok, youtube, stb. megy rajta.A töltés elég érdekes, úgy rémlik, hogy már valahol 95% környékén zöldre vált a led, de tölti persze tovább.
Ellenben ha lekerül a töltésről, és nem megy rajta semmi komilyabb, még pár órán át 100%-ot mutat.Egy kéket inkább vettem volna, de az nem volt akciós annó, és a 32GB is elég kell legyen, lényeg a 4GB ram. (Ok, hogy most soknak tűnik, de ha megy még 2-3 év múlva a teló, akkor talán még nem fog ram miatt meghalni, mint a mostani 1Gb-oask)
Azért az a 30 inkább 35... én 4/64 est 116$-ért kaptam, az 31 alatt volt, szállítással EU-ból 33.5.
35 helyett már inkább 42-ért RedMi 4x, csak a támogatás és a tokok miatt.
-
cbatesz
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen az jó lenne
-
cbatesz
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
7.0 van rajta
-
juve600
nagyúr
üdv
tokot hol tudok hozzá venni ? -
cbatesz
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen van aki szereti a miui t van aki utálja, itt majdnem tiszta android 7 van, ami szerintem nem rossz
-
Faterkam
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
A R4x szerintem más kategória, igaz nem sokkal drágább, de annyival jobb is! A fiam Thor-ról váltott 4X-re. A feleségem meg Mars-ról Note 4-re! Vissza nem mennének a Vernee vonalra! Sajnos nekünk nem túl jók a minőségbéli tapasztalataink a Vernee-ről :/
-
Black_Raven
veterán
Azért kérdeztem, mert a Thorral rengeteg probléma volt.
Jól van köszi az infót. Nekem meg Redmi 4X van, én sem magamnak nézegetem. Aztán a végén úgy megtetszik hogy veszünk magunknak is.
viszont a hátlapon csodálkozom mert nekem is fekete fém a 4X, de nem is látszik a hátulján az ujjlenyomat. -
cbatesz
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Fekete színű. Ez az első vernee a kezemben, nekem meizu m2 note van attól azért jóval pörgősebb, igaz ez már több mint 2 éves. A thorról sok rosszat is olvastam, kijelző pontatlanság stb. itt ilyen nincs.
-
cbatesz
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen fém a hátulja, bár nagyon gyűjti az ujjlenyomatot, vékony a ház, könnyű a teló, még mindig csak sim nélkül használom, éppen most csináltam gyári visszaállítást mert nem az enyém lesz, bár nagyon tetszik. Az akksija 28% volt most tettem fel tölteni először, szerdán reggel jött meg azóta nyomkodtam, telepitgettem a dolgaimat szinkronizálta, de nagyon nem volt használva, éjjelre kikapcsolva. Szerintem jó lesz az akku idő, nem néztem meg mennyi volt a kijelző idő mielőtt töröltem, de tegnapról olyan 4 óra valamennyi rémlik, 80% on volt mikor megjött. Mire vagy kíváncsi még?
-
cbatesz
tag
Most jött kék színű is, már rendelhető náluk.
-
cbatesz
tag
válasz
veressjanos
üzenetére
Igen 32GB os van náluk
-
veressjanos
aktív tag
Az eustockon 32 GB-ot írnak. Úgy tudtam csak 64-es van.
-
juve600
nagyúr
üdv
én ma rendeltem 2db-t eustock-tól
gyerekeknek lesz,kiváncsi vagyok rá,elég jókat olvastam róla
már csak tokot kellene rá vennem -
cbatesz
tag
Meg is jött, 2 frissítés egyből volt. Első körben rendben van minden a telefonnal, bár simkártya még nincs benne, nem az enyém lesz. Értesítési Led van, ujjlenyomat olvasó nagyon gyors és pontos, a rendszer fürge jó a launcher, fényképező rendben, van rádió is igaz még nem próbáltam füles kell hozzá, kijelzőjén fólia. Szerintem rendben van a készülék nagyon jó, ennyiért főleg.
-
cbatesz
tag
Eustock.eu - n rendelhető a teló és annyiért amennyiért hirdették, korrekten jött az email is így már meg is rendeltem
-
Faterkam
addikt
Felkerült az EuStock palettására is! Bár két Vernne telefon után szerintem mi ezt kihagyjuk. A minőség sajnos nem az erősségük :/
-
Digiflex
tag
volt még pár frissítés.... kb 5-6... szóval elmegy vele majd pár óra. Amúgy hozza azt ami az áráért elvárható, de 160 usd-t már biztosan nem adnék érte, mert nem vagyok benne biztos, hogy a 6.9 mm-es vastagság előny-e.
Mechanikailag elég sebezhetőnek tűnik, és mintha a screen is hajlana kicsit az erősebb tapizás hatására....
Szóval csak óvatosan. De összességében valahogy azt érzem, hogy nem lesz egy "örök darab"...
Kár... A tokot 10 nappal az átutalás után még el sem postázták, szóval jó eséllyel jövőre... -
Digiflex
tag
Na megérkezett, ezért az árért egész csinos, a fényképezője sajna nem áll a helyzet magaslatán az esti körülmények mellett, de még csak ismerkedünk. Remélem bírja addig a gyerkőcömmel, amíg megérkezik hozzá a tok, meg a védőüveg. Most tölti éppen az első frissítését...
-
-
nutfile
aktív tag
-
Digiflex
tag
Megtetszett, főleg az ára, meg hogy nem csapják agyon a közepes hardvert egy full HD kijelzővel, ami ezeknél a kijelzőméreteknél teljesen fölösleges, ugyanakkor van bőven ram és háttértár.
http://www.vernee.cc/products/m5/
Rendeltem egyet jóáron...elvileg 4 nap alatt jön Németországból.
sajna tok csak gearbesten van egyelőre hozzá...
esetleg van, aki már használja??
off:
Senkinek se olyen éles a látása, hogy a 300 ppi-től több kelljen;
Fiziológia: a normál látószög alatt egyszerűen nincs annyi érzékelőelem a retinádon, hogy láthasd a különbséget. Persze aki 15 cm -rő vizslatja, vagy nagyítóval, az csak tolja a full HD + -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes?!?
Azt kipróbáltad már, hogy mennyire lehet átverni úgy, mint a szifont? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgyhogy most ismét Thorozok immár19 hónapja.