Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, én is azt látom, hogy a digitális benszülöttek "készen" kapják a (digitális)világot, és épp ezért fogalmuk sincs a működésükről.
Sokszor nem érti az oprendszer fogalmát, vagy épp tudja, hogy hány magos a procija, de fogalma sincs, hogy ez valójában mit jelent.
Nagyon sok 2000 után születettnél látom azt, hogy dunsztja sincs arról pl, hogy egy Windowst hogyan kellene fel/újratelepíteni.
Azt pedig hogy egy szimpla RAM Modul bepattintásához/VGA cseréhez szakembert hívnak ugyanúgy életkortól függetlenül látom, mint azt, hogy facebook = internet. De fiataloknál (mondjuk úgy 30 és alatta) szerintem ez méginkább gáz.De ugye mint írtam, szerintem az egyik legnagyobb bajuk ezzel, hogy nem átlátják és ismerik, hanem készen megkapják a felszínt, és az ismeretük kb addig terjed, hogy hogy kell elindítani egy videót vagy (parancsikonról) a játékot. Erre szép példa öcsém is, a család informatikusaként mindig minden problémát megoldottam, így neki is a videó és játékindításig tart a tudása, és fogalma sincs pl hogy milyen gépe van, a videókártyát még csak kis hibával ki is találgatja, de a proci, ram, alaplap már nem megy neki. Meg még azt tudja, hogy "egy terrás", pedig valójában 1TB M2 SSD + 1TB HDD van a gépében.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest