Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, én is azt látom, hogy a digitális benszülöttek "készen" kapják a (digitális)világot, és épp ezért fogalmuk sincs a működésükről.
Sokszor nem érti az oprendszer fogalmát, vagy épp tudja, hogy hány magos a procija, de fogalma sincs, hogy ez valójában mit jelent.
Nagyon sok 2000 után születettnél látom azt, hogy dunsztja sincs arról pl, hogy egy Windowst hogyan kellene fel/újratelepíteni.
Azt pedig hogy egy szimpla RAM Modul bepattintásához/VGA cseréhez szakembert hívnak ugyanúgy életkortól függetlenül látom, mint azt, hogy facebook = internet. De fiataloknál (mondjuk úgy 30 és alatta) szerintem ez méginkább gáz.De ugye mint írtam, szerintem az egyik legnagyobb bajuk ezzel, hogy nem átlátják és ismerik, hanem készen megkapják a felszínt, és az ismeretük kb addig terjed, hogy hogy kell elindítani egy videót vagy (parancsikonról) a játékot. Erre szép példa öcsém is, a család informatikusaként mindig minden problémát megoldottam, így neki is a videó és játékindításig tart a tudása, és fogalma sincs pl hogy milyen gépe van, a videókártyát még csak kis hibával ki is találgatja, de a proci, ram, alaplap már nem megy neki. Meg még azt tudja, hogy "egy terrás", pedig valójában 1TB M2 SSD + 1TB HDD van a gépében.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ikonikus múlttal rendelkező márkát már csak az SSD-k lélegeztették.
- Háztartási gépek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest