- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
Szép lista! Akkor gondolom gyakran találkozol "múzeumi" darabokkal is. BIOS-t floppyról frissítettem én is, de már az évtizedét se tudnám megmondani mikor. Azért megvolt annak a maga bája amikor azon kellett parázni hogy tutifixen olvasható legyen a floppy mert ha read errorba futott frissítés közben az elég nagy baj volt. Nem sokszor csináltam, de ezért mindig baromira fostam amíg nem lett vége.
Ha jól rémlik talán az Asus alaplapok BIOS-át lehetett először frissíteni Windos alól is.
Ja.. egy nagyobb USB hub talán megoldaná a hiányt. Nálam van valahol a fiókban pár USB-s kártyaolvasó. Régi kártyákat is olvas. A Fujinak volt valami spéci cucca a fényképezőgépeibe - azt is. De olyan típusból működő példányt nehezen lehet már találni szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest