Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
Szép lista! Akkor gondolom gyakran találkozol "múzeumi" darabokkal is. BIOS-t floppyról frissítettem én is, de már az évtizedét se tudnám megmondani mikor. Azért megvolt annak a maga bája amikor azon kellett parázni hogy tutifixen olvasható legyen a floppy mert ha read errorba futott frissítés közben az elég nagy baj volt. Nem sokszor csináltam, de ezért mindig baromira fostam amíg nem lett vége.
Ha jól rémlik talán az Asus alaplapok BIOS-át lehetett először frissíteni Windos alól is.
Ja.. egy nagyobb USB hub talán megoldaná a hiányt. Nálam van valahol a fiókban pár USB-s kártyaolvasó. Régi kártyákat is olvas. A Fujinak volt valami spéci cucca a fényképezőgépeibe - azt is. De olyan típusból működő példányt nehezen lehet már találni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ikonikus múlttal rendelkező márkát már csak az SSD-k lélegeztették.
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest