Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez a vega/vegetáriánus dolog nekem egyáltalán nem tetszik... szerintem biológiailag az embernek szüksége van a húsra is... ha redős fogsorunk lenne, mint a szarvasmarháknak és kizárólag növényevésre lenne berendezkedve a szervezetünk, akkor érteném csak meg a vegetáriánusokat... csomó olyan dologra van szüksége a szervezetünknek, amit a különféle húsokból lehet "beszerezni", másból nem is éri meg megpróbálni... (de ezt már többen is kifejtették)
nem jött még fel a szója sem nagyon, de ne is jöjjön...
utánaolvastam anno, hogy hiába magas a fehérjetartalma, valami olyan anyagot is tartalmaz, ami épp a fehérje felszívódását gátolja, tehát szinte semmire nem jó... (mellesleg az íze is pocsék)én inkább amellett vagyok, hogy változatosan egyen az ember... normál esetben jelzi is a szervezet, hogy mire van szüksége... enni kell változatosan mindenfélét: zöldség, gyümölcs, hús, tejtermékek... próbáljuk otthon úgy összeállítani az étrendet, hogy az változatos legyen: egyik nap ha nehéz kaja van, akkor másnap könnyebb legyen a menü... és a fent felsoroltak is váltakozzanak... imádom a húsokat sütve/főve/mindenhogy, de mondjuk tegnap kimondottan jól esett a saláta is... egyik munkatársam amit csinál, az megint túlzás: pl képes az éjszaka közepén felkelni körömpörköltet enni meg van, hogy reggel 7kor már pacalt nyom... szerintem olyan 140kg körül van súlyban és egyértelmű, hogy az étrendje miatt töltött nyáron is 1 hetet a kórházban... ("véletlenül" pont a gyomrával voltak gondok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utánaolvastam anno, hogy hiába magas a fehérjetartalma, valami olyan anyagot is tartalmaz, ami épp a fehérje felszívódását gátolja, tehát szinte semmire nem jó... (mellesleg az íze is pocsék)