- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Overlocker #20 üzenetére
Sajnos a tb altalaban ezeket a szadista modszereket fizeti csak. 1000 euros vizsgalat, te atya vilag.
Gondolom annyit nem aldozol ra, esetleg probald meg azt az altatasost, amit linkeltem.
TB egy nagy kaka, legutobbi esetem vele, mikor mindket labamat osszecsipkedtek valami rovarok es 3 honap mulva kaptam csak idopontot a borgyogyaszatra. 16 eves munkaviszonyom van, vegig fizetett tb-vel. Hosszu a tortenet es tanulsagos, ezt most ne irom bele a topikodba, de lenyeg, hogy meg kellett oldanom privatban, kulonben az oruletbe kergetett volna az egeto fajdalom. Persze igy is csak 3 nap mulva jutottam dokeszhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest