- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Yep jól mondod!
Igen, természetesen amíg a játékok windowsra vannak írva, azon fognak a legjobban menni. Viszont ha futnak jól linuxon is az szerintem már elég a júzerek nagy részének. én sem nézegettem az FPS különbséget Linux meg win között, ha már az adott játék úgy futott Linuxon hogy ezt ne vegyem észre.
Én egy 4. genes i7-et használok, laptopbban meg egy modolt T420-at, csak mert szeretem ezt a fizikai formátumot.
Tudom ebben ilyen különc vagyok, hogy ilyen régi hardvert használok. de amíg működnek és nem veszem észre a korukat az általam használt alkalmazásokban, addig nem cserélek. De persze nyugatabbra már egy 3000-es asztali ryzen is réginek számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Vallás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest