Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wn2tl
aktív tag
válasz Miklós315 #28552 üzenetére
"Elég karcsú érv cáfolatnak..."
Bizony cáfolat, mert ennek egyenes következményeként már a modern filozófia sem isten létéről/ nem létéről elmélkedik, hanem sokkal összetettebb és kifinomultabb kérdésekről. Minél többet ismerünk meg a világegyetemről annál inkább nyilvánvaló, hogy nincs benne istennek helye.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz kolja58 #28550 üzenetére
"Gratulálok. Még egy példánya a kis hitűek táborának.
Tényleg úgy gondolod, hogy ami a te fejedben nem létezik, ott belül, az a világban kívül sem létezik, létezhet?"Pontosan hogy a vallások vezetik le fejben a dolgokat. Önjelölt próféták hagymázas gondolatainak végterméke. És mint tudjuk még Arisztotelész sem volt képes gondolati úton magyarázni a világot és a működését. Minden vallás abszolút tévúton jár, hamis és hazug. Nincs isten, nincs allah és nem létezik a szanszára semmilyen formája. Ennél a világ jóval bonyolultabb. A fizika és a kvantumfizika összetettsége a közvetlen bizonyíték arra, hogy nincs egy univerzális teremtő. Ha lenne, akkor olyanra teremtené a világot, mint "ami". Sallangok nélkül, a fejedből levezethetően. Ez messze nincs így a valóságban.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz BE4GLE #25839 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, most akkor melyiket kell válaszolni? Nem szeretném, ha ateistának húzom be magam és emiatt azt hozná a statisztika, hogy ateista vallású, emiatt vallásos ember vagyok. Olyat lenne jó megadni, ami a hívők, keresztények és a fidesz/kdnp szempontjából a legrosszabb válasz. Nekem, mint abszolút vallástalan, antikeresztény istentagadónak a legelőnyösebb pozíciót jelent. Tehát ne jelöljek be semmit vagy azt adjam meg, hogy ateista vagyok? Engem mélységesen felháborít, hogy a modern XXI. században ilyeneken kell morfondíroznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest