Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila2011
aktív tag
válasz
BE4GLE #30137 üzenetére
Én se olyannak írtam le, mint amit próbálsz erősen belemagyarázni (szóval lényegében full feleslegesen írok, ezért nem is fogok már a következőre válaszolni), kétszer is hangsúlyoztam, hogy minden hasonlat hibás, mert olyat próbálunk leírni, amiről egyrészt nincs a teológiában se kellő ismeret és nem is lehet emberi szemszögből egy azon felül (anyagi világon felül álló) álló dolgot tökéletesen jellemezni. De ahhoz, hogy ezek ellenére is beszélhessünk róla, szükségszerűen kell használni ezeket képeket, hasonlatokat. Különben le lehetne rendezni annyival, hogy ha majd oda jutsz, meglátod.
Én csak annyit írtam, hogy változásra képtelenek, és korábbi hozzászólásban is határozottan elutasítottam, hogy képtelenek lennének gondolkodni. Erre kihozod azt, hogy szerintem képtelenek gondolkodni. Vicc az egész...
Mivel Jézus alkotta az időt is ("általa lett minden"), ezért felette áll. Kivéve megtestesülése ideje alatt, amikor önként emberré lett. Pál pedig nem a haverjáról ír, hanem az Isten Krisztusról. Ha már újra utaltál az idézetemre, legalább vehetted volna a fáradtságot, hogy megnézd. Nyilván nem ártana ismerni a zsidóknak írt levelet, de ha az utolsó rövid fejezetet elolvastad volna, akkor is előbbre lennél és nem úgy okoskodál valamiről, hogy fogalmad sincs róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest