Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Nekem olyan elemlámpám van, amiben csak két különbözü színű ledek vannak, egy egészen sárga és egy kékesen fehér, és állítani lehet az arányt. Fotóztam vele tárgyakat, mások is különböző gépekkel, és senki nem panaszkodott olyanra, hogy nem jó a színe, vagy hogy a tárgyak színével lenne valami probléma. Gondolom az auto WB megoldja.
Régebben a színes filmes/diás időkben volt színhőmérséklet mérő műszer, ott fontos volt ismerni és szükség esetén szűrővel korrigálni még exponálás előtt, mert utána már problémás, főleg a dia. Nem tudom ma mennyibe kerülne egy ilyen, gondolom sokba, de lehet valahogy egy megfelelő beállítással készült digitális kép meg a képszerkesztő meg tudná mondani az értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- Apple MacBook
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest