- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem. Köszii !
Hát ugye a 450D-re van jobban keret. Majd lesz valami, 40D is gondolkozom, mert azért megy lejjebb az ára szépen lassan.
( Max. nem karácsonykor veszek, hanem ballagás fele, mikor több pénzem lesz ) Az a pár hónap nem számít annyira sztem. És azért igazad van, hogy ha van rá keret, vegyünk jobbat mint egy rosszabat, nehogy később bánkódjunk. 40D előnye még a vakuszinkron kimenet is
Akkor az 580EX II kötelező darab, nem szabad rá sajnálni a pénzt.Az 580EX II adja ki a "jelet" más vakuk számára? Vagy ő is képes elsütni magát vezeték nélkül csak a váz a segítségével ? ( Gondolom ez a master / slave vaku elnevezés )
De am. sportfotózáson nem futókat, vagy autóversenyzőket fényképezek, hanem bringásokat.
BMX, Triál
Szvl jobban ott egy-egy pillanatot kell jol megörökíteni, amire egy jó kis időzítéses megfigyeléssel, ellehet lőni pl az Fuji S5600-ammal is
Gyakorlat teszi ugye a ..... -tAmi még nem vagyok ....
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest