- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
apacs11
csendes tag
Sziasztok!
Gondom a következő,itt 1 kolágátol vettem 2800mah akumlátort gyári SciPhone márkájut!
2500ft-t átutaltam,pár napra megjőtt az aksi persze a zsacsekja nyitva volt((Ő aszt írja mert kipróbálta mielőtt elküldte) szóval meg csináltam a 16-órás első tőltést kikapcsolt telóval,ahogy meg van írva.De az aksi nem bírt ki 1,5 napot használat nélkül ,Utánna meg már fél nap alatt lemerül készenléti üzemmódban .Írtam a kolegának,hogy ez az aksi nem jó,azt válaszolta ,hogy mükődik nem? ő azt nem igérte,hogy az aksi 1 hétig mökődik.
De ha az 1200mah aksi használva 2 napot bír akkor a 2800mah aksinak min 3-4 napot kéne bírni nem? Ebből kiindulva az aksi hiába mükődik, de hibás! Azt válaszolta,hogy ő igy rendeli ,és ha mükszik akkor nincs rá gari csere,és ne gondoljam azt,hogy ő othon rá ragassza a használt aksira a címkét,,további rábeszélésemre megígérte reklamál a szállitójánál,De eltelt kb 1 hónap s nem jelentkezik, azóta írtam neki 2 pü-t kb 1 hete arra sem reagál!
Kérdésem, jogos a reklamációm,és mitt tehetnék ,de nem is a pénz bosszant ha nem az ,hogy nem tudom használni az aksit! Nem szeretném rögtön lejáratni a kolégát,ezért várom a tippeket,mi előtt le írom a nevét! előre is kösz Üdv !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged