Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
nem paraztok, csak kovetkezetesen beturol beture betartjak a torvenyt amire feleskudtek, megvesztegethetetlenek
es sajnos van hogy tevednek es ''artatlanok'' is bele esnek a szorasba
mikor en kertem visumot es behivtak interjura, akkor melletem varakozott Schmitt Pal aki mar akkor aMOB elnoke es NOB alelnok volt, gondolom sportolonak intezhette nem maganak, de ott seggelt velem vagy 4 oran at
ja es az interjun megkerdeztek a bankszamlamat, mondom nekem nincs itt van a zsebemben 4000 dollar oszt azzal megyek
mondjuk ez nem tegnap volt, de akkor sem szortak a visat
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Eladó Ablakos Számítógép ház
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest