- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
En eleg regen, interjun kaptam 10 eves vizumot.Kint voltam 6 honapot es visszajottem idobe.A masodszori utnal vissza kuldtek es toroltek a vizumomat!!!
Az interjun en a szulinapomon mentem!(hatha lagyabb szivuek lesznek!)
Probalj valami programot lefoglalni,buvarkodas,rogbi ,all star gala,stb vagy valami hasonlo nagyon nagy rendezveny amire draga a jegy de ennyi talan meg belefer a keretedbe!
A jegyet bizonyitekkent bemutatod es persze ne akarj buvarkodni nemzetkozi igazolvany nelkuk es tudj rola valamit ha bekerdeznek,mert befognak abban biztos lehetsz!Legyen auto+szallas lefoglalva elore,tudom hogy ez mind penz de ha oda tartasz akkor kicsi hiba % dolgozz.
Ket ember megy ki az eggyik dolgozni a masik kirandulni ezert irok olyanoknak is akik dolgozni akarnak!
1.Ha kijutsz ne gyere vissza!
Viszont ha most lejar a tarozkodasi engedelyed es illegalisan tartozkodsz kint bunozonek szamitasz!!(uj torveny)
Ha dolgozol mindig kuld haza a penzedet,mert ha elkapnak,ugy raknak fel a gepre ahogy vagy es zaroljak a szamladat.
Csunya dolog de ne bizz senkiben plane a magyarokban TISZTELET a KIVETELNEK!
En is magyar vagyok de az allasomert megis felnyomtak a kedves honfitarsaim!
Ma mar megnyilt az EU es tudsz tobb orszagban is legalisan dolgozni,nem erdemes illegalisan kimenni elhihetitek nekem en tudom!
Sajat tapasztalataimat irtam le!Ma az EU allamaban dolgozok es mar csak kirandulni mennek vissza,talan majd par ev mulva egy Angol utlevellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mafia: The Old Country teszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest