- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor90!
csendes tag
Nekem is ki szokták azért bírni 3-4 évig az akkuk. Most néztem az SMT1000I-mben, elvileg 2018 novemberben volt akku cserélve benne (ezzel vettem). A másik Smart 1000-esemben viszont cserélni kell. Abba egy pár 18Ah-s Datasafe-et tervezek.
-
vadonatúj, Önöktől vásárolt akkumulátorról is, hibásan működik, mely abban nyilvánul meg, hogy bár az Öntesztet elvégzi, sőt tartja is a gépet ha nincs hálózati áramra csatlakozva, és tölti is az akkumulátort, valamint kapcsolatot tart USB-n keresztül a PC-vel, de sajnos bizonyos időközönként pirosan villog az alsó led, és sípol a „Replace Battery” ledje.
A készülék töltőköre hibás, valamint néhány elöregedett kondenzátor cseréje lenne szükséges. A javítását xxxx Ft+ÁFA áron tudjuk elvállalni
.Megjavították, azóta is tökéletes.😊
-
Sanyi.mTs
addikt
APC-knél mi volt a nagy generál és miért volt rá szükség, miket tapasztaltál?
-
Zotya84
őstag
válasz
ergoGnomik #6 üzenetére
De ezért miért szedted szét? A kommentedben pontos típust adtál, azt kijelölve volt vagy 3 kattintás kideríteni, hogy az RBC113 megy bele. És igen, ez a jó az APC-kben: a terméklapon azonnal elérhető a bele való akkuja.
-
ergoGnomik
tag
Nekem BX1400U-GR van. Egyszer szétszedtem, mert nekem is az az ötletem támadt, hogy magam cserélek benne akkumulátort és ki akartam deríteni a pontos típust. Miután 3-4 órát szenvedtem az újból összerakásával, megállapítottam hogy ezt csinálj az, akinek hat anyja volt.
-
Azért írtam az 5-10 évet, mert ami most tönkrement, azt 2019.04.19-én vásároltam, tehát az 5 évet kibírta:
A 10 évet meg azért mert ahonnan rendelni szoktam, ott a DataSafe 12HX35 9Ah 12V UPS akkumulátor esetében 10 éves várható élettartam van megjelölve;
Ráadásul az most is benne van a nagyobbik APC- ben. -
ncc1701
veterán
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
APC-ben azt szeretem, h usb-t rábököm a windowsra, és kész, be van állítva, működik.
-
1-2 évente cserélem bár lehet a környezet miatt. 2 évet nem szoktak menni nagy átlagban. Ritar vagy reddot márkákat szoktam venni, gonolom az a legalja.
Cégnél van ~20db Eaton és APC szünetmentes vegyesen. Volt korábban mindenféle dzsunka, azok meg is döglöttek pár év után (pannonpower, legrand, riello). Itt eléggé rossz az elektromos ellátás 180-250v ig megy random, ipari gépek, napelem, több betáp stb, naponta kapcsolnak többször ki be a szünetmentesek.
Szóval komolyabb helyekre APC vált be, sima asztali gépekhez nem kritikus részekhez meg Eaton. Cserekor ráragasztok cetlit hogy mikor volt cserélve.
Még a Legrandok voltak olyanok hogy kicseréltem az aksit meg azt hittem azért kapcsol le egyből, hát nem azok simán meghaltak 1 év után, az összes! Én kis naív azt hittem hogy legrand az ha kapcsolókból jó akkor szünetmentesekben is. -
anulu
félisten
nálam az APC UPS (rackmount) 3 év után jelzi, hogy csere érett az akksi.
-
ncc1701
veterán
5-10 évvel nagyon optimista vagy. Van ügyfél, aki fél év alatt gyakja az akkukat, de átlag 2-3 évnél nem húzzák tovább nálunk. Ez pár 100-as minta eredménye, APC cuccokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest