Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy azokkal a deaktiváló kódokkal tapétázd ki a szobát

Én lementettem őket valahova, de azóta se sikerült megtalálni.
Szerencsére a Facebookos support segítőkész volt, egyből deaktiválták a 2 lépcsős azonosítást.
(Egyébként a napokban megérkezett a support oldalán is a válasz a kérdésemre, de ott már nem voltak ilyen segítőkészek. Lényegében az összes játékomnak elkérték a számláját (nem volt elég a Siege kódja, számlája). Hát ott szarban lettem volna, mert pl a Division-ről nincs semmim, még itt ph-n vettem hozzá kulcsot régebben.Azért ezzel a 2 lépcsős azonosítással tanulhatnának a Steam-től.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Egy idrje nem voltam bejelentkezve uplayre, így teljesen ki is ment a fejemből, hogy bekapcsoltam a 2 lépcsős azonosítást.
még egy 2 héttel ezelőtt teljes reinstallt csináltam a telefonomon, majd tegnap este pedig a gépemen.
Természetesen csak ma reggel esett le, hogy gáz van, amikor be akartam jelentkezni.
Azt tudom, hogy kaptam pár kódot ioyen esetekre, de azokat meg nem találom, pedig az ilyeneket le szoktam menteni több helyre is.
Ilyenkor mi a teendő? Csak a support tudja megoldani?
Steam-nél és Originnél is küld egy sms-t ilyenkor, és meg van oldva, de itt nem találtam ilyen lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest