Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamzget
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ismerősömnek feltörték az uplay fiókját és megváltoztatták az email címet (Nem volt bekapcsolva a 2 lépcsős azonosítás mert telefon újratelepítés után elfelejtődött.) Na most ügye az eredeti email címére kapott egy üzenetet hogy megváltozott az email cím, de ezzel semmit nem tud kezdeni, mivel ő nem tud belépni már a fiókba, hogy visszaváltoztassa mivel nem tudja az új emailt. De ahhoz hogy írni lehessen a supportnak ugyanúgy be kéne jelentkezni, Olvastam hogy a Facebook oldalukon is szoktak válaszolni, mennyi idő mire válaszolnak? Illetve hogy milyen információkat érdemes leírni amivel nem hiszik azt hogy mi akarjuk feltörni? Mert gondoltam rá, hogy az én fiókomon keresztül írok a supportnak de az FB-s megoldás akkor egyszerűbb lehet.
Köszi előre a választ.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest