- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adamzget
üzenetére
Tanulságképp leírom, hogy velem mi történt, nekem is feltörték az accountomat:
Egész héten távol voltam, mire hazaértem, és próbáltam belépni sikerült is, láttam, hogy valaki megváltoztatta a felhasználónevemet, barátaim eltűntek, helyettük mások vannak, és tegnap még játék is volt, etc.Ez volt az egyetlen account, ahol nem volt beállítva a kétlépcsős azonosítás, egyszerű hanyagságból. Mindenhol máshol (email, steam, etc) kétlépcsős van, és erősebb jelszó.
Egyelőre sikerült jelszót változtatnom, beállítanom a kétlépcsőst, minden okénak látszik. Remélem, hogy más meglepetés nem fog érni. -
gabee jr
tag
válasz
adamzget
üzenetére
Jellemzően ázsiai vagy orosz ajkú hekkerek fő játéka ez a nem elég biztonságosan védett account feltörése.
Amit tudtok tenni, Fb-on vagy a te fiókodból írni kell a supportnak.
Hogy be tudjanak azonosítani készíteni kell az ismerősödnek emaileket, amik a játékvásárlást, aktiválást igazolják és/vagy papír illetve digitális számlát is kell valószínűleg küldeni.
Nem árt, ha tudja mi volt a fiókján és pár biztonsági kérdést is lesz biztos, amit csak az account eredeti tulajdonosa tudhatott. Nem halott ügy, de időigényes és kicsit macerás is lehet ha nem tudják 100%-ig azonosítani a havert.
Sok sikert, szólj megoldódott az ügy, várjuk a fejleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest