- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Egyébként is gusztustalan az egész.
Persze, én is hibás vagyok, tiszta sor. Mondjuk ha tudom, hogy egy telefon csere ekkora probléma lesz eszembe nem jut bekapcsolni ezt a kétlépcsős szart. De ugye a másik oldalon meg ott van az acc lopás. Division fórumot olvasom, ott azért durva történetekkel találkozik az ember.
Mindenesetre ha valki idetéved és be akarja állítani a kétlépcsős azonosítást, gondolja meg alaposan! És ha bármit változtat a telefonján, mindenképp lőjje ki előtte amíg megteheti.
A "meg kellett volnas őrizni a kódot" dumákra meg annyit, hogy van ahol meg tudják oldani a dolgot normálisan, telefont is cserélhetsz, gépet is cserélhetsz, és nincs ilyen probléma. Sőt, van normális, gyors, segítőkész support, akikkel fel lehet venni a kapcsolatot, ha netán mégis beszőtted magad.
Az adatokkal kapcsolatban is teljesen igazat adok Neked. Mondjuk engem hidegen hagy mit kezdenek az adataimmal, nincs sok titkom, vagy ha van akkor csak Ők tunak róla. De azért az durva, hogy most rákeresek valamire a telefonomon, aztán napokig azt dobja fel mindenféle bolt kínálatában a thablet, a pc, a telefon, minden...
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Tudományos Pandémia Klub
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest