Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Mc Elec
csendes tag
Szia Ton halacska!
Már csak egy kérdés maradt: Mi a fenéért a Mistralban vásároltál? Ha már hal vagy akkor menj a kék delfinbe! Magyarul: Bluefish-be!
Buda, délipájaudvar, Nagyenyed út. Tudod ahova a villinger is bekanyarodik.
Kb olyan áron kapod a cucokkat bruttóban mint a mistralban nettóban.
Ja és a szervízben értenek a dolgukhoz.
Kb két hete voltam náluk DDR mem et venni. nem volt már csaK FÉLRE TETT CUCCUK, DE KB 2 ÓRA MÚLVA UTÁNAM TELCSIZTEK (MOBILRA) hopp a caps lock!
, hogy valaki lemondta mehetek a ram ért!
Ugyanaznap a misztrálban eléggé udvariatlanul és flegmán bántak velem.
Egyébként kontakt hibát még az is okozhat, hogy az alaplapot előbb rögzítik mint a kártyákat és feszülnek kissé! Nekem volt ilyen esetem, és pici ütögetésre kiapcsolt, újra indult. Ez tipukus szervíz szerelte össze hiba! Elkerülni úgy lehet, hogy az alapot lazán becsavarozod, kártyák be a helyükre-csavarral rögzíteni, alaplap beigazodott a kártyákhoz-csavarok meghúz, amelyik kártya alatt csavarvan az ki, csavar be, kártya vissza, rögzít.
Melyik szervíz csinálja így? Te misztrál ígycsinálod? Mi az, hogy szervízben összeszerelt cucban fordítva van a flopi kábe? Ki volt az a kétbalkéz-szemnélköli? Még ott dolgozik? Válaszolj mistral!!!
Én is felszoktam fordítva dugni, de én ithon magamnak és utána megfordítom! És te mistral? Ez a szervízfilozófiátok? Miért nem tudtátok a tápot cserélni ráfizetés nélkül? Nálatok lett a cucc véve, vagy csak összelapátoltátok? Ha nálatok akkor a ráfizetés nem volt jogos, mivel a vásárlóra cseregarancián belül csak olyasmit lehet rásózni aminek nagyobb a használati értéke ill a konfort fokozata. Ti viszont számítógép üzemeltetésére alkalmas tápot kicseréltetek számítógép üzemeltetésére alkalmas tápra! Holvan itt a használati érték növekedés? Ráadásul még kisebb teljesítményűt is adtatok! Szegény ügyfelek!
ÉN, MINT JÓZANUL GONDOLKODÓ VÁSÁRLÓ KIJELENTEM, HOGY A MISTRÁLNÁL NEM VÁSÁROLOK ÉS A JÖVŐBEN SEM FOGOK VÁSÁROLNI. MINDEZT TESZEM A SAJÁT JÓL FEL FOGOTT ÉRDEKEMBEN. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÍTSEN!!
VÁROM SORSTÁRSAIM CSATLAKOZÓ NYILATKOZATÁT!
Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest