Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
épp fiberpóver30-ra fizetnék elő, ha jól látom önállóan havi 4200 ruppó, ez most 50-es lesz. ha 15-e előtt megrendelem, akkor már az 50-es sávszélhez való modemet kapom? vagy várjam ki a 15-ét? az előfizetési árat felnyomják?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mi a bizonyos feltételek mellett?
nekem csak internet kell alapvetően, semmi más, új előfizetés, semmilyen upc szolgáltatás nincsen a lakásban. még néztem havi 5ezerért a fiber60-at is, az is jöhetne még. fiber60-nál ezek szerint már ez a ds3 modem van alapból és ennek is növelik a sávszélességét, de már automatikusan?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #617 üzenetére
igen, lehet hogy 50-es lenne, azon a 800 ft-on nem múlik semmi.
az hogy nincsen papír alapú számlázás, én csak örülök neki, kőkorszak ez a postázás, a díjnetet meg amúgy is használom.
sajnálom, hogy a lastschrift verfahren amit kint használok németeknél ec-debit kártyával a számláimra, mo-n nem létezik, pedig pofon egyszerű.
beugrok ma a duna plázás upc üzletbe aztán kiderítek mindent, úgyis menni kell arrafelé is.mi értelme van akkor a fiber30-nak ha van fiber60? a két csomag üti egymást.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #621 üzenetére
megszűnik a 60-as.
voltam ma kötni, 4200 ft-ért kapom (társasházi kedvezményes ár) a fiber30-at, ami automatikusan 50-es lesz 15-én és a szerződés is módosul, illetve a sávszélesség is, kedden jönnek szerelni és már az sd3-as modemet hozzák hozzá. semmit sem kell csinálnom, direkt rákérdeztem.
4200ft jelenleg 50/5mbit/sec-ért minden egyéb nélkül csupaszon, azt mondom rendben van. a t-kábel botrány ehhez képest, de biztos van aki kifizeti....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Neil Watts #628 üzenetére
kérdeztem, hogy a 60-ast is változtatják e, de arra azt mondta, hogy nem, nem lesz 120-as. 60-ast már nem fognak ajánlani, de akinek az van, az is marad asszem.
-
Integra
titán
na, van netem, de hogy ez ds2 vagy ds3 modem, nemtom, ronda szürke doboz...
-
Integra
titán
majd megnézem, már rég melózom, hála a jó égnek nem fél 1kor jött hanem 11 körül.. már igy is 9 óta vártam. szomorú hogy nem lehet időpontot egyeztetni, nekem dolgozni is kell.. amúgy gyanitom ez a ds2-es, mivel azt mondta, hogy kb 40-50mbit-et bir a modem.. ha 5e lenne a 120-as fájber, meg is rendeltem volna, annyit még megér, bár úgyse használnám ki, de legalább elmondhatnám milyen fasza netem van.
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #713 üzenetére
akkor én nemtom mit hoztak nekem...
ma megpróbálom telefonon elintézni az 50-es váltást,hátha megy..
vicc ez a upc.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
no, azért ez a 30-ról 50-re váltás nem olyan mint ahogy a cikkben irták.
most váltottam át 50-re telefonon keresztül, 4200 helyett 4500 lesz a havi dijam, a kábelmodem cserét meg egyedi elbirálás alapján elengedték, mivel friss a szerződésem és elmondtam a történetet, hogy kicsit káosz van upc háza táján. egyébként brutto 2500ft-ot mondtak rá. szóval semmi olyan nem lesz, hogy marad a 4200-as havidij és kapod az 50-es netet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Tappancs2001 #719 üzenetére
nem semmi, akár hányan beszélünk velük, annyi válasz. őskáosz.
-
Integra
titán
valaki mondja meg nekem, miért nem lehet upc-nél időpontot egyeztetni? miért kell nekem reggel 9-től f2-ig itt szobroznom egy szaros modem csere miatt, ami max 10 perc?
-
Integra
titán
természetesen értem, csak mindig jön a kérdés, hogy helyettem ki fog dolgozni?
megvolt a modem csere, megkaptam a sziszkót, ez már emberes cucc a régihez képest. cserébe vehetek új routert, mert nem birja a wifi az 50mbitet..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
Masnal is meghalt a kabelnet a 13ik keruletben?!
-
Integra
titán
felém most sincsen, visegrádi út
felhivtam tegnap a 1221-et, benyomkodtam a hiba bejelentő menüt és erre azt mondja a hang, hogy beazonositottak és műszaki hiba van a körzetben. wtf? a mobilszámomból azonositott be azonnal a rendszer amit a szerződéshez megadtam?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz BeerBier #2083 üzenetére
végülis nem baj, mert nem zabálta a mobil számlám és meglepően gyors volt.
ahogy kifejezetten szimpatikus, hogy már az első reklám blődlit végig hallgatva mondja, hogy operátorig türelem és rögzitik a hivást. nem kell 28 gombot nyomni ahhoz, hogy egy hús-vér emberrel beszélj. tényleg csináltak valamit a upc-nél ügyfélszolgálattal....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #2091 üzenetére
cisco
narancs a net led is zöld helyett. nincsen netem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
sikerült elérnem 13-ik kerületi irodát, valami nagy hardver pukkanhatott el, mert még most sincsen szolgáltatás és közleményt sem ad ki a upc, az egész környék halott.
-
Integra
titán
véleményeket várok:
arra értem haza melóból, hogy halott a modemem.. fiber50 cisco modem.
power és ds led világít, minden más halott. leellenőriztem a csatlakozást, kábeleket, biztos, hogy jók. upc support telefonon azt mondta, hiba nincse a kerületben (13.), és a fejállomást is látják. akkor ezek szerint a fejállomásban pattanhatott el valami az én csatlakozásomnál, igaz? mert sajnos nem jön már be a fejállomásból jel a modembe.
mindez persze péntek este, mikor jönnek ki megnézni? legkorábban hétfőn.. wtf?! ez milyen support? nem tudok dolgozni, máshova kell mennem, ahol van internet csatlakozás!!!! ilyenkor mi van? nem mondja már nekem senki, hogy ez normális, elbaszódott valami, mi hibánk tudjuk, majd megyünk.. és ki fizeti ki nekem az elmaradt munkám?
hihetetlen, komolyan....nincsen valakinek egy ismerős upc szerelője, aki netán maszekban hajlandó belenézni a lezárt fejállomásba a társasházban? jöhet privben is, ha netán van a közelben egy ügyes szerelő..
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #2838 üzenetére
jelszín? a modem?
zölden világít a power és a ds. semmi más nem világít rajta.
próbáltam ezt az ip-t is, nem jön be. de most van valami új pcreg.upc.hu vagy milyen központi modem regisztrálós hely, de ezt sem látja, jogos, hiszen nem is látja a központ a modemet, ezt a diszpécser is mondta realtime....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #2840 üzenetére
ezt nem tudom pontosan, mert ők sem tudták megmondani telefonba. ki kell jönnie a szerelőnek és kinyitnia a dobozt a társasházban. nem jön már be jel a lakásomba. de az elosztó dobozt meg látja a központ rendesen. mi van a társasházban a villanyszkrényban? hub?
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #2842 üzenetére
ahhaaa, hogy az a neve annak az elosztó doboznak.. és akkor abban ment tönkre valami az én csatlakozásomnál? kérdeztem más upc-t használó lakókat, nekik működik.
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #2844 üzenetére
az baszna be..
megnéztem a kábelem és be van kötve számozás alapján. legalábbis a koaxom a dobozon kívül. hogy a dobozban mi van azt nemtom. de most hogy ezt mondod, ez sem kizárt hogy babráltak valamit és úgy maradtam.. mindenem be van fizetve, szóval nem értem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
én nem akarok veszekedni velük, meg feszkózni, azzal nem oldok meg semmit. amúgy az ügyfélszolgálat teljesen korrekt és udvarias volt, sőt, vadonatújra cserélték azonnal a modemem is, mert kicseréltettem, hogy az ment e tönkre. egyszerűen az zavar, hogy képesek hagyni az egészet egy hétvégén át. fizetek mindent rendesen és hétvégén egyszerűen nincsen fizikai support? egy ekkora szolgáltatónál? az sem érdkel, hogy van emberük rá, de tele vannak, oldják meg, egy ekkora cégnél ez szerintem nonsense.
egyébként szerintem nem kötötték ki, nehezen tudom elképzelni, de nem lehetetlen. miért tették volna[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #2848 üzenetére
a upc reg oldalát mégsem találta meg. gondolom a központ meg akkor azért nem látja a modemem, mert feléjük semmi adat nem megy, gyanítom ez lenne az us led (mint upstream?)
-
Integra
titán
komplett új modem mindennel. ugyanaz a cisco, de más típus mert a régi nem voltak piktogrammok, az újon meg vannak.
igen, próbáltam, ugyanis rákötöttem a modemet még a gyenge áram védelmem előtt közvetlenül a lakásba bejövő koax kábelek elosztó dobozánál, tehát közvetlenül a kábelre másik dugaljba. a jelenség ugyanaz. mindegy, hogy laptop vagy router van rádugva, vagy éppen semmi. amúgy elég komoly villamosságom van a lakásban, szóval nem itt van a gond. reggel ment, délután halott volt. egész nap dolgoztam, semmihez sem nyúltam.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
megvan a hiba, működik a netem!!
na ki találja ki, hogy mi volt a baj?!
ezek a gyökerek kikötötték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biztos valamit szereltek és a csatlakozásom útban volt, mást nehezen tudok elképzelni..
és ezért apámnak a megadott f1 és f5-ös intervallum helyett f6-ig kellett várnia, mert 1. basztak időre kimenni, 2 kibaszott trehány gyökér mocsadék baszott tisztes munkát végezni korábban, aminek én, de inkább apám itta meg a levét!!!
ja igen, mielőtt azt mondaná bárki is, a dijneten leellenőriztem minden számlám, napra pontosan fizetve van, soha senkinek nem tartoztam, nem volt elmaradásom, ott a rekord!!!
szóval a upc is bekahtaja az összes faszomat, felháboritó!!! tegyek panaszt? és ki ellen? és minek? és hol??? olyat irnék nekik, hogy fél évig ingyen kapnám utána a szolgáltatást, az is biztos.. mocskok..
ha én trehány munkát csinálok, azonnal repülök... nem kirúgatni akarok senkit, mert nem akkora dolog ez, de felháboritó, hogy úton útfélen ilyenekbe ütközik az ember, nem ez az első húzás már... grrrrrrrrrrrrrrr[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
honnan lenne papirom arról, hogy kikötötte a suttyó péntek délelőtt?
péntek este meló után vettem észre hogy halott a net.. nem dobott be papirt hogy scuzi, de kikötöttem a neted aztán rázártam a dobozt csak úgy heccből......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
kurvaélet már ebbe a upc-be, lassan napi szinten szar az internet. mi a fasz van ezeknél már???
botrány.... tegnap is rossz volt éjjel, ma is rossz megint, múlt héten is rossz volt. felhívja az ember őket, már az automata pofázza, hogy karbantartás... faszt karbantartás, a világon nincsen ennyi karbantartás összesen, mint ami a upc-nél van. lehúzás az egész amit művelnek a szolgáltatás minőségének és megbízhatóságának fényében......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nem tettek mögé megfelelő vasat a bővítéskor? vagy egyáltalán, semmit sem..?
iszonyat ami most megy már egy ideje, nem tudok dolgozni rendesen.
komolyan a fogyasztóvédelmi törvénybe azt kellene írni, hogy x db bizonyítható hiba után egyszerűen az adott hónapban nem fizet a fogyasztó semmit, nem kötelezhető rá... jelenleg lassan fél éve ez alapján semmit sem kellene fizetnénk.. az biztos, hogy rekord idő alatt összekapná magát a upc..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz kabelmania27 #11596 üzenetére
ahogy jim is írja, rohadtul nem érdekel. minősíthetetlen amit hónapok óta művelnek. és semmi jele annak, hogy végre normalizálódna a helyzet..
jim:
pont leszarják, ahogy eddig is tették..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Apple notebookok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Házimozi belépő szinten
- Építkezünk 6. rész (2024)