Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibdoh
csendes tag
válasz kabelmania27 #108534 üzenetére
IPv6 kikapcsolás előnyei mellett milyen hátrányok lehetnek?
Ha jól gondolom, nem sok oldal haszál kizárolag ipv6-ot. -
Tibdoh
csendes tag
Mit kell(ha kell) beállítani a voda routeren, ha egy tp link routert akarok rákötni?
Egyelőre egy régi 300-as van, első kőrben nem sikerült szóra bírni.
Ez alapján működött.
(természetesen már kikapcsolták az IPV6-ot.)[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Valóban úgy néz ki, hogy mégegyszer kell technikus a modem BE kapcsoláshoz.
Így még jó is, mivel még nincs Gb-s routerem, 2 laptop lóg a wifin, 2 telefon.
Egyelőre marad AP a tp-router, egy kicsit talán jobb a helyzet vele az udvaron (45-ös vályogfal miatt)[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
Belenéztem a voda-router tűzfal logba, egy rakás dos támadást rögzített.
Egy IP-t sikerült azonosítani az egy angol egyetemi hálózat elemző volt.
A többi IP-re csak egy bejelentő oldal van, legtöbbje portscan, de sok hack megjelöléssel van.
Kezdhetek aggódni, vagy ez mindennapos? -
Tibdoh
csendes tag
válasz LemonHorse #108727 üzenetére
Szerintem az SSID szétválasztása kapcsolót kapcsold be.
Fényévekkel jobb úgy a WiFi.
Mindkettőhöz jelszót kell beállítani.
Nálam laptopon előtte 30-60, utána 140-180 a letöltés, a feltöltés előtte 20 most bőven a duplája.(1000-es net)
Ki van kapcsoltatva az IPV6, egyelőre még a vodabox végzi a rou-terelést... -
Tibdoh
csendes tag
Ilyenkor nyílik a bicska....
Nagyon látszik a sátánista voda pajeszvezérelt árképzése.
TV Premium 3.300 (nyilván ide nehezebben jön a jel...)
net 1000 optika 3.990
Nonstop L 2.000
ePack -1.000
Hely: "feketebárány" monorierdő.Nincs konkurencia!
A vezetékes telefon kell.(minden hálózatba 0 Ft.)
A telefont nem értem miért ilyen drága 2021-ben...
Esetleg az optika végén telefonos kisasszonyok kapcsolják a vonalat. -
Tibdoh
csendes tag
-
Tibdoh
csendes tag
válasz vargalex #109381 üzenetére
Igen a 0 Ft percdíj miatt választottam, de a mai digitális világban szerintem gombokért lehet-NE telefonálni, úgy hogy szinte mindenhol van valamilyen NET kapcsolat.
Az 1000-es feltöltésben nem vagyok biztos, dróton mérve 700-950 le és 50! fel.
Tehát szinte biztos, hoy nem 1000/1000. -
Tibdoh
csendes tag
válasz vargalex #109398 üzenetére
Ez csak számháború.
Gyakorlatilag kiakadt a proci a laptopomban az M1 adás teljesképernyőnél. Nyilván még szögelnek a vebes felületen, -remélem- ugyanis a horizongo-nál nem volt probléma a HD adás . Öreg laptop HP 8530...
Szóval lehet itt 1000/1000 de mint olvasható a topiktárstól: procifüggő is.
Tehát aki élvezni akarja (amit kifizet) teljes sávszélességet új gépet vásárolhat.
Meg ahogy olvastam itt már jó párszor, saját router az igazi megoldás....
Ez a véget nem érő történet. (akár a scart-hdmi, hd-fullhd-4-8K)
Persze ha csak boxal nézem a tv-t nincs gond, laptopon nézés meg csak lehetőség...
Lehet túl "igényesek" vagyunk. -
Tibdoh
csendes tag
válasz vargalex #109402 üzenetére
Remélem ahhoz nem sok. Noha nem tudom mi lehet a különbség a horizongo-drm és a voda-drm között, mint írtam annál nem volt gond.
A lényeg amit makogni akartam: hiába a giganet ha a gépeink csak kullognak utána.
Fizethetünk akár 8 gigás netet csilliókért ha nincs ami kiszolgálja.
[link] -
Tibdoh
csendes tag
válasz Faterkam #111056 üzenetére
The detected reason(s) you were blocked are:
Spam (IPV4_ISPS:L11465) ---- opera
Fifo, edge,chrome: error 503Operánál ezt írja:
1. Vagy a jelenleg használt IP-címről ismert, hogy Spammer vagy Hacker.
2. Vagy elavult vagy tiltott webböngészőt használ -- frissítse a webböngészőjét, vagy használjon egy elterjedt verziót (pl. Firefox vagy Chrome).
3. Vagy az Ön által megkísérelt művelet ellenségesnek tekinthető a rendszer megfelelő működésével szemben -- lehet, hogy egy szkriptet futtat a számítógépén vagy eszközén.
4. A hibaelhárítás és a hiba kijavítása az Ön részéről -- további részletek itt találhatók a Sürgősségi Blogunkon: ......(29-es körzet)
-
Tibdoh
csendes tag
Csak ki kell jelölni a felvenni kívánt műsort a műsorinfóból (EPG) , és egy felhőbe tárolódik. Ennek a kapacatását menüből lehet ellenőrizni.
A felvételek (nálam) sohasem az elejétől kezdődnek.
Vagy az előző műsor vége benne van, vagy egy rakás reklámmal kezdődik. Aztán vagy látom a felvétel végét vagy nem. Előfordult nem egyszer, hogy nem lett a vége "felvéve", kiakadt a box amikor oda ért. Áramtalanítással éledt újra.
Nem is értem miért nem működik pontosan.
Régen voltak olyan vhs magnók amik a reklámokat kihagyták. Ha jól tudom a logót figyelték, igaz akkor még csak a műsor idején volt logó.
Na de már digitális világ van!!
Szóval még ez nem (sem) igazán működik jól.
A műsor-infónak nevezett "izét" el is hagyhatnák. (ráböksz a bővebben-re és ad még egy sort, sokszor befejezetlen mondattal.... Online box esetén ez szerintem nagyon durva.
Egy dedikált gomb inkább arra kellene mint a prájm-netflix lehúzóhra. Voda előfizető vagyok, azt kellene kiszolgálni. Uff[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
válasz vigyory71 #111332 üzenetére
Az előfizetésem tvprémium , (115/34) . A voda oldalán ez most tvhd plus (115/60) néven fut. Hozzá csapható a filmbox pro pakk (7/7) ami (nálam) határozatlan idejű, tehát lemondható. Nekem ebből úgy tűnik, hogy a több hd adó miatt nem kell új csomag.
Az árakrul:
HD Plus + Net XL + Nonstop L : 9890
Ha ez így marad akkor alkudni kötelező!
Nekem cakk-filmbox-pakk: 9480. ( 2020.07.15.-től)
Amennyiben lemondom a filbox-pakkot 8290. Egyelőre még kínozom magam vele.Kedves topiktársak! A sátánista vodafon fejébe vete, hogy kicseréli a házat alaptól a tetőig, úgy hogy benne lakunk, és nem ázhatunk-fázhatunk.
Ez némi kényelmetlenséggel történik. Eljő a nap amikor bejelenti, hogy a mű elkészült, -hát nem az idei év lesz..- akkor majd mindenki jól jár. Legfőképp a voda...
Alig várom HD minőségben a "dick" tv-t....[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
Minden HD-nál a logóban van a HD ?
Leszűrtem a műsorújságban csak HD-ra, nincs mezzo comedy stb.
Tehát coki...
De legalább a dick h tévé HDSőt az oldalukon (my voda) már ez látható:
Válassz régi TV csomagjaink közül! (az alábbi TV csomagok már nem elérhetőek új ügyfelek számára.)TV PremiumTV Comfort
Így jártam.[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
Akkor az eddig állás szerint a régebbi premium előfizetőként kapok 115/34 helyett 115/44 kanálist. Elvileg ha váltanák 410 sékel ellenében 115/60 16 plusz Hd kanálist.Hm..
-
Tibdoh
csendes tag
Továbbra is kavarodás van. Műsorinfóban kiválasztom hogy csak HD jelenjen meg, ott nincs a mezzo. 44 csatornát tesz be. Márpedig ez a prémium előfizetés.
A mezzo minősége nagyon jó de nincs összehasonlítási alapom. -
Tibdoh
csendes tag
Most beszéltem velük, tisztába tettem mindent.
A prémiumosok maradnak 44HD-val.
Ha kell a 60 Hd csati csomagot kell váltani.
Nyilván később alku tárgya lesz a 9890 Ft-os ár. Már aki tud alkudni.
Ez az ár a filmboxok nélkül van!!
Későbblesz valami rtlmost hozzáférés, valamint egy újabb csatorna(töltelék) aki ez a csomagot választja: TV HD Plus.[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
válasz Mikkamakka73 #111394 üzenetére
Semmit nem tesznek vissza. Átrendeződnek a csatik, emailban írták -nekem épp ma- melyik lesz HD a prémium előfizetéssel.
Ezúton tájékoztatunk a TV előfizetésedben foglalt csatornákkal kapcsolatos változásokról.
Az alábbi csatornák esetében 2021.09.28.-án az SD felbontású sugárzást HD felbontásúra cseréljük annak érdekében, hogy még jobb minőségben szolgáltassunk:
Life TV HD
Sláger TV HD
Epic Drama HD
ATV, Spirit HD
Fishing and Hunting HD
Discovery Channel HD
ID HD, OzoneTV HD
Food Network HD
HBO2 HD
HBO3 HD
Cinemax HD
Cinemax2 HDAz eddigi 34-ről 44re nőtt a hd-k száma a prémium csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
válasz NoOne1976 #111397 üzenetére
Hát káosz az van. Szerintem még egy darabig lesz is.
Kilépve a myvoda oldalról a következő árat mutatja: HD Plus + Net XL8390 Ft /hó
Tehát aki először kötteti be az innen indul....nem csak az emailben írt csatornák jönnek hd-ban
hát persze, de ezek LETTEK HD-k.
Ha megnézed az új csat.kiosztást a régebbihez képest, 10-el több hd csati van.
#111396 MadMancs
Azért prémium, mert már senki másnak nem lehet olyan... -
Tibdoh
csendes tag
így otthoni környezetben próbálhatják ki az új csatornakiosztás nyújtotta előnyöket
Filmcafe szemmel láthatóan SD. A rendszerinfó szerint HD. -
Tibdoh
csendes tag
Tessék már böködni a gombokat a távirányítón!
netflix (kell egy fiókot regisztrálni) ad egy egyedi kódot el kell haladni a netflix.com/tv8
szóval követni az utasításokat.
Egyelőre várom a visszaigazoló sms-t.... -
Tibdoh
csendes tag
Az szép volna.
Ha így van már jelentem is fel őket... -
Tibdoh
csendes tag
Revideálom....
A regisztráció közben erre semmi nem utalt...
Mocskosok ezek..
https://www.vodafone.hu/netflix -
Tibdoh
csendes tag
Jó volt, ennyi volt.
A frissítéssel el is tűnt a saját sorrend... gratula -
Tibdoh
csendes tag
Tegnap délelőtt jelentettem be a box SA005 hibát onlájn.
(a telefonos zenehallgatás lélektani határa 15 perc után következett be,
Igaz eközben folyamatos megerősítést kaptam arrol hogy milyen fontos a hívásom, de nem dőltem be a sátánista cselnek, kinyomtam.)
Nem sokkal utána megérkezett a visszaigazoló email amiben 48 órát írtak kapcsolatfelvétel okán.
Pár perce kaptam egy hívást -nyilván szabvány-duma-
"központi hiba volt, elhárították" majd válaszút elé állított: fenn ál-e még a hiba, vagy megoldódott. (akkor mit is hárítottak el, ha ez kérdésként merül fel? )
Természetesen még nem indul a box, ezért a megfelelő válasz után közölte a gépnéni, hogy hamarosan hívni fog a munkatársuk.
Én optipistán nézek a jövőbe.
Nyilván feszültebb lennék ha nekem is létfontosságú volna ezt a sok mocskot néznem ami kifolyik a "csatornákon". Sajnos alternatív szolgáltató csak a soseTV vagy lavoáros....Harcolni kell a sátánista vodafon ellen! Már a saját érdekükben is.
-
Tibdoh
csendes tag
Van valami logika az új szoft kiküldésében? (körzet, hajszín, politikai-hit-vallás, stb)
Vagy feldobnak egy bélást és az alapján becsukott szemmel ráböknek a térképre, /ha fej Észak, ha írás Dél/ (?)
Amúgy 5 nap alatt sikeresen megoldódott az sa... hiba. Jópár újraindítás-reset, néhány -az édasanyuk foglalkozását firtató kijelentés- és a t...m a vodafonba varázsszó- segítségével. -
Tibdoh
csendes tag
Örömmel konstatálom, hogy nálam is működik (már-még) a várva-várt csatlist rendezés.
Következő prodzsekt a vtv-laptop optimalizálás.
Érdekes módon a DirectOne remekül fut a gépemen....
Hálózati problémák nálam nincsenek(pedig az egyik feketeseggű körzethez tartozom) amióta giga-peta-yotta netem van.(igazából a fehér CB-vel sem volt gonom)
Nem tudom tudok-e segíteni ezen.... de mindent megteszek, hogy mindenhol rend legyen.Ne feledjük!: "Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek"
Hajrá sátánista voda, hajrá Magyarok![ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
Valmi vagy valaki nyitott egy portot nálam a voda routerben : libminiupnpc 19132 port UDP
Ez meg mi?
IP alapján nincs ilyen eszközöm. -
Tibdoh
csendes tag
Azt hiszem megvan a bűnös.
Rákeretem a portra: Minercraft.....
Rokonság gyerekei játszottak a telefonjukon...Kérdés: ha beállítom a vendéghálózatot, azon tudnak nyitni portot az engedélyem nélkül?
-
Tibdoh
csendes tag
Szerintem a vodánál a nibururól hoztak nukikuki erőforrást, nem beszéli, nem érti a földi ügyintézés menetét.
Eddig egyéni utalással fizettem a számlát, amikor megjelent a díjneten.
Díjnet email alapján átállítottam elektronikus számlára a voda oldalán.
Eközben megjelent a vodánál 10209 sékeles számla amit ugye nem lehet letölteni. Hajnali egy körül egy smsben értesítenek, hogy elkészült a számla 0! Ft amit már postára adtak.
Ugyanígy emailben is megkaptam, szintén 0 Ft, persze az oldalukon 10209 a tartozás, nem tudom mi okból ennyi, 9890-nek kellene lenni.
A voda hibajelentő emailjában kérdőre vontam őket, hogy most akkor mi van.
(Ha onnan nem tudtok küldeni bejelentést, törölni kell az előzményeket, utána már működik)
Várom a válaszukat.
Ezt megint elkapkodták a nukikukisok....
Lesz itt még rend? -
Tibdoh
csendes tag
válasz Gyzmo #116587 üzenetére
Köszönöm, így érthetőbb. Korrektebbnek gondolom, ha a voda az elérhetőségeimen "zaklatna" ezzel. De nem találtam a postafiokomban, a "fontos a véleményed" -ből van bőven...
Ebből is látszik mennyire tojok a dínetes baromságra.
Már ha a számlám korrekt.
A számlázási anomália még kérdéses, de akkor várok .(0Ft, postára adják,stb)[ Szerkesztve ]
-
Tibdoh
csendes tag
válasz Masato #116999 üzenetére
Ez is megérne egy misét.
Jól értem a pajeszos megfogalmazást, hogy felmondhatom a szerződést "hűség"idő alatt?
Egyelőre itt kérdezném, aztán a szolgáltatónál. Tételezzük fel csak a tv előfizut lemondanám?A netre telefonra még igényt tartok.
Nyilván nem fogják csökkenteni a tv előfizetést, esetleg beraknak valami töltelék kanálist.
Sajna nincs alternatívám, csak műholdas.Talán csak költői a kérdés: ha mindenki(vagy nagyon sokan) ugyan ezt tennék, mit léphetne a szolgáltató?
-
Tibdoh
csendes tag
Üdv!
Úton van egy router felém, szeretném azt használni a wifi és kábelek elosztásához.
Át kell kapcsoltatnom a csodadobozt modem módba, ha használni akarom.
Illetve olvastam máshol: ..."van Port forwarding menüpontja, itt meg tudod csinálni, hogy akár csak a neked szükséges portot, akár az összeset (1-65535) forwardolod a saját routeredre, vagy oda, ahova akarod..."
Így működhet? Mi a különbség ha csak modemként üzemel, vagy az említett módon? -
Tibdoh
csendes tag
Meglehetősen gyorsan átkapcsoltág a routert.A telefonálással együtt 5-7 perc volt.
Elég csupasz lett a belvilága.
Modem-router-hasít minden.
Most így hogy szidjam öket?
Oké, a 14% elég szívbemarkoló... -
Tibdoh
csendes tag
Nekem már sikerült letölteni a számlát pdf-ben. Eddig az egész oldalt akarta JSON ként.
Mondjuk már előtte sikerült befizetnem az oldalról indított kártyás fizetéssel, mivel az összeg amivel megkínáltak megfelelt az elvártnak. Sőt....
Minő csoda: fizetés után pár másodperc múlva frissítette a számlám befizetettre.
Azért döcög itt minden a maga útján ahogy az elvárható egy ekkora katyvasz országban.Kérdeznék is: modem módban üzemelő csodavoda routerrre(sic) is küldenek frissítést?
Merthogy azóta nálam nincs kimaradás(legalábbis nem vettük észre) amióta modem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.