Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz BUKSIKA75 #45543 üzenetére
Box/modem által kiírt értékek tájékoztató jellegűek, pl előfordul hogy régi sd box 3%-os erősségre 50feletti minőséget ír ki és nem akad az adás.
A bejövő jelszint több dologtól is függ pl milyen messze van az erősítő+hogy van beállítva, a digitális jel gyengébben jön mint az analóg.
50% feletti jelerősség digitális vétel esetén megfelelő, 60-65-el 100% minőség esetén nem lesz gond.
Felvásárolt területen előfordul, hogy a többi területről közölt értékekhez képest gyengébb a vételi pl ex Fibernet/Rubicom területen előfordult gyengébb erősség.[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
-
blakey
titán
válasz BUKSIKA75 #46026 üzenetére
1221-en tudod megrendelni és postán küldik, van türelmi idő, ha nem működik visszaküldheted.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kezo0
addikt
válasz BUKSIKA75 #46057 üzenetére
Nekem simán jön. Nem lehet, hogy be vannak kapcsolva a kedvencek, ezért csak azokat a csatornákat látod léptetésnél, amelyeket korábban betettél a kedvencek közé? Mert akkor a kék gombbal kapcsold át úgy, hogy minden csatornát mutasson, vagy az EPG-be lépve állítsd be a Foxot is kedvencnek.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
ztsoft
őstag
válasz BUKSIKA75 #46057 üzenetére
Nálam egy kicsit máshogy működik. Az EPG listában szerepel, de nem tudom nézni, mivel azt írja, hogy nincs előfizetésem rá. De ha simán beütöm a 69-es számot, akkor megy. Szóval az EPG lista nem jó, nálam a gold csomaghoz teszi a Fox csatornát (nekem bronz csomagom van).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
legenda
válasz BUKSIKA75 #46847 üzenetére
szia,
igen, a bejelentkezést követően, a szolgáltatásaim menüpont, ott kiválasztod, hogy mit szeretnél módosítani (televízió, kábelinternet...stb.) és a meglévő díjcsomagod alatt felkínál személyre szabottan nagyobb díjcsomagot, de van külön személyre szabott kedvezmény opció is, ahol összevontan fogod látni minden szolgáltatásodhoz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz BUKSIKA75 #48436 üzenetére
Szia!
Szerintem "sima" HD-DVR-t, vagyis CISCO-t már sehogyan sem fogsz tudni rendelni, erről lecsúsztál. Egyébként igen, ha úgy lenne ahogy mondod akkor szerintem megtartható lenne a HD-DVR box, de tök mindegy mit rendelsz, vsz így is, úgy is Horizon-t fogsz kapni már.
[ Szerkesztve ]
-
-
kezo0
addikt
válasz BUKSIKA75 #48545 üzenetére
Miért kérdezed meg itt, ha úgyis jobban hiszel annak, amit máshol olvastál?
A UPC-nél nincs ingyenes tv-szolgáltatás. (Sőt, úgy is fogalmazhatnék, hogy csak drága van. )maki1976: várható volt, hogy semmilyen konkrét igéretet nem tesznek. Nem szokásuk, de ez nagy cégként valahol érthető is.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
ztsoft
őstag
válasz BUKSIKA75 #48549 üzenetére
Nos, ahogy én látom a dolgot, az a 29 ingyen csatorna nincs, vagyis nem úgy, van egy TV előfizetésed (box vagy kártya), de több TV van a lakásban, erre ad lehetőséget a UPC, hogy "ingyen" használhasd a többi készüléken.
Ha lemondod a TV előfizetést, akkor lemondasz erről a lehetőségről is! Volt nekem is csak internet előfizetésem még az előd cégnél, de a "noTV" szűrő fent is volt, igaz akkor még csak analóg csatornák voltak.Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
válasz BUKSIKA75 #48545 üzenetére
Úgy tűnik picit keverd a dolgokat.
A tv és az internet előfizetés két külön dolog.
Ha előfizet internetre, de tv-re nem akkor sem analóg sem digitális tv adást nem tudsz nézni. Ha a modembe kötött koax kábelt rádugod a tv-re, az se analóg se digitális adást nem fog találni.
De!
Ha előfizetsz az analóg tv-re, akkor nem csak az analóg adásokat tudod nézni, hanem jópár digitális megfelelőjét is. Persze csak akkor, ha a tv-d alkalmas a dvb-c adások vételére, vagy rákötsz egy "mezei" dvb-c box-ot.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz BUKSIKA75 #48597 üzenetére
Digitális előfizetés esetén igen.
Analóg előfizetéskor nem kapsz se box-ot, se kártyát, csak bekötik a koax-ot. Ekkor nem csak az analóg tv adásokat tudod nézni, hanem azt a pár kódolatlan digitálist is (amit egyébként is megkapsz analógban).Sonja
Tegnap velem is ezt játszotta. Írtam nekik egy levelet.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest