Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tibi815 #6092 üzenetére
Megfelelő ha ugyan olyan van.
Annyit lehet csinálni, hogy az első kettes osztó egyik ága modem, másik ág másik splitter amiből megy a két tévébe a koax vagy létezik olyan hármas splitter (UPC használ ilyet) aminek egyik kimenete -3,5 másik kettő -7,5, nem biztos hogy meg fog szakadni 55-nél.
kb 3,5-el tudod csökkenteni az adási szintet
Sok helyen van két kettes splitter után a modem, nincs ezzel gond.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz tibi815 #6092 üzenetére
Esetleg egy -6dB-es (vagy -3 dB-s is) csillapító megoldaná a gondot, szerintem, de a splitterekkel is lehet játszani. Nálam egy -6dB-es van. Ilyesmi csak nem 17-es.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tibi815 #6103 üzenetére
Nehogy betegyél egy csillapítót, felmegy 55-re az adási és nem lesz neted.
Csillapítóval csökkented a vételit és növeled az adásit, társasházban ha erős a bejövő lehet vele játszani de 53-as adásihoz ha beteszel egy 6ost 59-re felmegy és nem fogja felengedni a fejállomás a modemet a hálózatra.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz tibi815 #6103 üzenetére
Mivel nem egy nagy tétel ezért egy próbát megér, szerintem. Mehet közvetlenül a modem elé vagy a splitter után, ahol jobb, nekem közvetlenül a modem előtt van. Feltéve, hogy működik. Ha nincs gondod akkor szerintem egyelőre kár vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tibi815 #6262 üzenetére
Jó a feltöltés látszik, szerintem hagyd úgy a kábelezést ahogy van.
Fibernet használta ezt az osztót a bal oldali megy a modembe jobb a tévébe, van ebben hpf és galvanikus leválasztás, sokáig ez volt nálam,aztán kicseréltem kettes splitterre, azóta jobb a sebesség és a ping. Modem nem szereti a galvanikus leválasztást. UPC szerelő azt mondta ez egy régi típus nem ajánlatos használni, Fibernettől UPC-hez került területen kivették a szerelők.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tibi815 #6296 üzenetére
Ha a tapra kötött tévén szemcsés pár UHF-es adás akkor érdemes, egy próbát megér.
Ha lefényképeznéd meg lehetne mondani milyen típusú a leágazó. Ne ycm/ekt típusú kettes splittert vegyél mert ennek a tipusnak több a csillapítása mint 3,5 amit linkeltem az pl jó Teletronik is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz tibi815 #6851 üzenetére
A router mindenképpen cserélni kell, nekem van HGW-m (Cisco EPC3925) és megy vagyok vele elégedve. Wifi-jére azt mondják, hogy gyenge de erről nem tudok nyilatkozni mert csak egy mobillal használom és azt is leggyakrabban az eszközzel egy szobában.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
makoss
veterán
válasz tibi815 #11283 üzenetére
Nem lehetne úgy megoldani a UPC Direct+ -nál, hogy ennél maradna az előfizetés és kapnák × összegért egy kártyát és beltéri nélkül tévézzek tovább?
De ne kelljen már fizessek még 1 szolgáltatást, így semmi értelme a DVB-S2 -nek!!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
tibi815
csendes tag
válasz tibi815 #11332 üzenetére
Most kivettem a splittert a tapbol egyenesen a modembe megy osztás nélkül és fölment +7 és +9.9 közé az összes akkor valoszínű hogy a splitter ment tönkre???? csak azt nem értem hogy kb 2 hete cseréltem ezt a ssplittetrt és eddig birta ha helyette teszek tapot (mert csak az van itthon) az jo lehet vagy azt nem szabad egymás után kettőt betenni??? Mitől mehet tönkre ennyi idő alatt az osztó??
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tibi815 #11335 üzenetére
Ez sem jó, nagyon nem! Hatalmas a szórás az előre irányban is, -6 és -22 közt minden van, de vissza is elég sok az 51dBmV, ahogy az SNR-ben lévő közel 10dB-s eltérés is!
"Ha kiveszem +10 körüli a power level és 40 az snr"
És ugyanígy szétszórva? Tudnál arról is egy pontosabb képet mutatni? vagy akár ugyanilyen kopi-paszt is megteszi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs