Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Monyos #74814 üzenetére
Igen, ahogy (#74691) kabelmania27 is írta, akkor hívd a szerelőt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Monyos #74690 üzenetére
Üdv!
Társasházban előfordulhat 10feletti letöltési érték osztás nélkül, de ettől nem fog megszakadni a net, nyáron alacsonyabb lesz, ha mégis gond lesz később a technikus berak egy hármas vagy egy hatos csillapítót, ismerősnél 21-22 értéknél sem volt szakadás cisco modemmel. -
válasz
Monyos #69675 üzenetére
Elvileg 80% elérésénél jön egy figyelmeztetés, majd a 100% eléréséről és az esetleges lassításról szintén. ÁSZF szerint a szolgáltató ilyenkor legfeljebb 90%-al lassíthatja az internet elérési sebességet, de igazából ma ez már csak elméleti, évek óta nem hallottunk olyanról, akinek ténylegesen lassították volna a kapcsolatot. Egyébként az értesítők is összevissza jönnek, már aki egyáltalán kap ilyet, én kb. 2-3 alkalommal kaptam még UPC-s voltam, de az időzítésnek köze nem volt a 300GB 80%-ához.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Monyos #69223 üzenetére
Nekem anno ~2 éve mikor lejárt nem változott, igaz csak Net előfizetés volt. Aztán rá 2-3 hónapra talán 100-150Ft-al lett drágább csak úgy, de utána nem módosult.
Kiváncsi vagyok hogy visszahívnak-e majd. Nemrég betelefonáltam lemondás után érdeklődve ( 2018.12.-ig hűséges még) hogy mennyit kellene fizetnem exra költségként. A hátralévő időszakra 35e Ft ot állapíottak meg, ami eléggé nonszensz tekintve ha nem mondom le és inkább hagyom kifutni akkor is max 15e Ft-ba kerülne. Akkor mondjuk megérteném az extra extra díjat ha megkötöm a 2 évet és fél év után le akarnám modani de így hogy kb 1,5 évig rendesen fizettem és van hátra 6 hónap így azért gáz.
Itt mondjuk azt hitte a kolléganó hogy akkor nem fogom lemondani mert elrettent az összeg, de ekkor előhúztam a költözöm kártyát amire egyből jött a válasz hogy majd ugye lesz papír amivel bizonyítom hogy olyan helyre költöztem ahol nem tudnak szolgáltatni. Mivel lesz adásvételim így tudok, így már egyből kijött hogy nem kerül nekem semmibe, majd lesz egy terhelés meg jóváírás az utolsó kivonaton aztán annyi.Vittem volna egyébként szívesne magammal mert van hogy egyszerűbb de új helyen Digit optika meg T-home kábel van csak. De ha még lett volna UPC akkor is elgondolkodtam volna hogy ér-e nekem 6000e Ft ot a szolgáltatás költöztetése vagy inkább átadom az új albérlőnek én meg kötök újat.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Monyos #69223 üzenetére
Lejárat után - ha nincs jobb áron szolgáltató konkurens - akkor kb. 4-5%-ot emelnek szolgáltatásonként. És fél-egy év múlva megint. És teszik ezt addig, amíg meg nem jelenik egy jó áron szolgáltató konkurens, vagy te nem elégeled meg, és kötsz egy év hűséget. Persze időnként felhívnak egy "jó" ajánlattal...
-
DanielK
addikt
válasz
Monyos #69209 üzenetére
Én bementem lejáratkor, hogy lemondok mindent, mert drágállom már a 14500 Ft a 3 dologért, meg amúgy is csak az internetet használjuk. Ugyanaz a net, de bronz tv és telefon (amiket amúgy sem használunk) hirtelen elérhető lett 6000-ért is...
Szóval elfogadtam és most idén jár majd le ez a 2 év is. Valami hasonlóval fogok megint bemenni, de addigra asszem lesz a házban digi is... szóval majd meglátjuk -
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest