Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz speederiii #85249 üzenetére
Szerintem amíg van készleten, addig azt adják.
-
FraFer82
tag
válasz speederiii #85249 üzenetére
Connect Box, de hogy gyárilag hadverhibás-e, azt nem tudom. Mire gondolsz? Megnézem szívesen.
-
tomp
félisten
válasz speederiii #85271 üzenetére
A HD csatorna 3,3-14,4Mbps-et vesz el az internetből. De ezen értékek között mp-ként változik az aktuális sávszél igény.
Ha stabil a net akkor már 4G mobilnetről is megy. Tudom, teszteltem.
Felvétel: korlátlan számú csatornáról korlátlan számú műsort tudsz rögzíteni mivel a box nem rögzít hanem a felvételt megjelölöd a kiszolgáló szerver részére, hogy kerüljön az előfizetésedhez. A lényeg, hogy összesen 90órányi felvételt tudsz tárolni a szerveren max 90napig. -
aktív tag
válasz speederiii #85292 üzenetére
Szia. Forma 1 et nyomtam nagyon sokáig. Nem tapasztaltam semmi problémát. 500 as net.
-
tomp
félisten
válasz speederiii #85305 üzenetére
Igen sajnos az m4 HD-n marad a torrent köszönhetően az MTV-nek...
-
gduck
addikt
válasz speederiii #85308 üzenetére
Én PHILIPS box mellett tesztelem, két "hátrányát" vettem eddig észre:
- nem lehet minden csatornáról felvenni
- olyan felvett anyag visszanézésekor, aminél még nem fejeződött be a felvétel (azaz felvétel közben), "hiányzik" kb. 30 perc. Azaz nem tudod "utolérni" az élő adást. Ezt én általában reklám "átugrásra" használom. Ennél a boxnál úgy oldottam meg, hogy újraindítom a műsort, így már nincs gond az előre tekeréssel és akkor végzek a műsor nézésével (reklámok nélkül) amikor az amúgy is véget ér.Ha ezek nem zavarnak, akkor lehet a cserén gondolkozni
-
MiZo1990
aktív tag
válasz speederiii #85314 üzenetére
Net 500 és Prémium TV mellé első eszközként ingyenes.
Egyébként 2990, ÁSZF szerint április 14-től 790 Forint a VTV.
-
cof
veterán
válasz speederiii #85489 üzenetére
Ezt hivd fel, itt adni fognak kisebb csomag mellé is VTV box-ot, nem csak 500-as net mellé, de gondolom listaáron, ha nagyon kell.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MadMancs
veterán
Ha online módosítasz élhetsz a 14 napos elálással ami eseten vissza kell állítani a szerződéskötés előtti állapotot cisco és philipsel együtt. Jelenleg 1 eszközöd van? Mert csak az elsődlegest cseréled le vtv re. Ha az pl egy MediaCard vagy horizon akkor marad philips is. Ha meg saját beüzemeléssel kéred akkor minden eszköz nálad lesz. Kb 1 hetes teszt után meg tudod állapítani jó e CB vagy sem. Ha nem, elállsz a szerződéstől, cisco-t visszaaktiválod, philipset meg újra aktjváltatod. VTV és CB meg mehet vissza nekik. Rugalmasak vagy sem, online és telefonos megrendelésnél el a 14 napos elállás.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz speederiii #85495 üzenetére
Az mindegy ők mit mondanak. Jogszabály az jogszabály. Elállás esetén vissza kell állítani a szerződés előtti állapotot.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
Mi az, hogy nem tudják visszacserélni ha neked mégsem kell a Voda box?
Amikor én hűséget hosszabbítottam és kértem a Cisco DVR box cserét Vodára mondta a hölgy a telefonban, hogy ha nem tetszik akkor 14napon belül visszakérhetem a régi boxot. -
cof
veterán
Eléggé rugalmatlanok...
Saját beüzemeléssel kéred, akkor nálad maradnak az eszközök is, ha nem akkor a szaki elviszi amikor hozza az új cuccokat. Aztán ha nem is lesz nálad patent a szolgáltatás, lehet, hogy harcolni kell mire visszakapod a régi eszközöket, vagy nem ugyanazokat kapod vissza, biztos nem irják rá a nevedet, és teszik félre két hétre egy dobozban a raktárban.
Szóval a legtutibb a saját beüzemelés, úgy megtarthatod a régi cuccokat, vagy szólnak érte vagy nem. Max kiszámlázzák az árát.
-
tomp
félisten
válasz speederiii #85505 üzenetére
ha elviszik, akkor leselejtezik ezeket a régi eszközöket és nem tudják vissza adni, akár elállás, akár nem...
Ilyen nincs! Elállási idő van! Ez nem csak az előfizetőre érvényes hanem a szolgáltatóra is. Be KELL tartani! Ha nem akkor nyugodtan lehet jelezni a megfelelő hatóságnál.
-
Beniii06
addikt
Sajnos ez várható is volt.
Amíg még 300-as netre lehett váltani CB csere nélkül vagy legalább úgy, hogy megtarthasd a régit, akkor lett volna érdemes váltanod, de ugye erről már kár is beszélni.
Majd ha a voda leselejtezi a CB-t és lesz gigabites csomagjuk, akkor talán adni fognak nem puma-s eszközt is, addig esélytelen, hogy CB csere nélkül feljebb válts bármire is.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
unicumnext
aktív tag
válasz speederiii #99153 üzenetére
igen átkapcsolható, de csak az ügyfélszolgálat tudja megtenni.
de szokásuk azt mondani, hogy nem lehet még, ilyenkor szokás, az új doksira rákérdezni, igaz nekem csak a netes bejelentés oldotta meg -
Scotty
tag
válasz speederiii #99153 üzenetére
Megosztom a saját tapasztalatom: 1 hónapja kötötték be az 1 gigás netet, a korábbi modemet cserélték Arris Touchstone TG3442DE-re. Sajnos nálam is instabil ennek a modem/router-nek a WiFi kapcsolata, megszakad, bizonyos távolságnál már borzasztóan lassú. Tegnap felhívtam a 1270 vezetékes hibabejelentés ügyfélszolgálatot. Elmondtam, hogy az instabil WiFi kapcsolat miatt szeretnék saját routert használni és kérném, hogy tegyék bridge mode-ba a modemet. A kedves hölgy készségesen segített: elmondta, hogy előbb áttesznek IPV4-re aztán frissíti a firmware-t, utána reboot után meg fog jelenni a menüpont, ahol ezt be tudom állítani 15 perc múlva próbálhatom. Elbúcsuztunk... Reboot után beléptem a felületre és megjelent pluszként az IP Forward opció. Ugyan ez nem teljesen az amire gondoltam, bridge mode továbbra sincs, de nekem így is jó lett: UTP-n összekötöttem a saját routeremmel, a teljes TCP/UDP tartományt forwardoltam a routerem IP címére, azt beállítottam AP módra Arris-ban WiFi-t kikapcsoltam. Végeredményként az Arris továbbra is a DHCP, a routerem meg egy WiFi AP. 3 vezetékes eszközt továbbra is közvetlenül az Arris-ra kötöttem, a routerem-re meg csak WiFi-n kapcsolódnak a plusz eszközök. A sebesség nem csökkent, ugyanazt tudja mint korábban (az mondjuk más kérdés, hogy nálam LAN-on sem megy 550M felé soha, de ezt most elengedem..)
-
viktorhu
veterán
válasz speederiii #99439 üzenetére
Szokásos troubleshooting megvolt? Vezetékes mérés, vírusirtó / tűzfal / netoptimalizáló kikapcs a gépen, a routeren qos, tűzfal stb. szintén kikapcs, mérés semmiképpen sem chrome alól, inkább a parancssoros speedtest alkalmazással stb.
-
válasz speederiii #99445 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
viktorhu
veterán
válasz speederiii #99445 üzenetére
Ez a leggyakoribb tévedés. A 120-at könnyű kimérni, az 1000-et egyáltalán nem triviális. Szerintem ebből a félreértésből jön a "nincs meg a sávszélesség" panaszok jelentős része, hogy azt hitték, hogy ha a régi lassú netet ki tudták mérni, akkor majd a gyors sem fog akadályokba ütközni. Teljesen más a gépigénye a kettőnek.
-
Ledi
aktív tag
válasz speederiii #105496 üzenetére
LG esetén nem csak OLEDek. Minden webOS rendszerű képes egyidejű rögzítésre és korábbi felvétel lejátszására. Vagy más appot is futtathatsz. Igaz más csatornát itt se tudsz nézni.
Valaki itt írta, hogy van 2 tuneres 2 CI+ Panasonic tv-je. Na ott ez nem probléma.
-
Toth_Jani
őstag
Az új és főleg a drága TV-k mind tudnak felvenni.
Igaz mostanában futottam bele olyanba hogy a műsort 4:3-ban vette fel, és nem engedett formátumot váltani, pedig élőben nézve rendes 16:9-es képe volt. -
kezo0
addikt
Sokadik Panasonic tévémet használom (igaz, egyik sem volt alapmodell), de mindegyik tudott külső HDD-re műsort rögzíteni, akár előre időzítve is, „kikapcsolt” állapotban (ami ugye valójában standby), sőt, time shiftet is, vagyis az élő műsor megállítását, visszatekerését ill. csúsztatva nézését is.
És most már a második olyan tévét használom, amelyikben két DVB-C tuner van, két CI+ modulfogadóval, tehát 2 db mediacard párhuzamos használatára lehetőséget nyújva, így párhuzamosan akár két kódolt csatornát is lehet rögzíteni a HDD-re, vagy egy kódoltat nézni, miközben egy másik kódoltat rögzít a tévé. A lehetőségek pedig még tovább bővülnek, ha a nézett vagy legalább az egyik rögzített csatorna kódolatlan.
Felvételt előre programozni pedig ugye nem csak az EPG-ből lehet (ami mediacard esetében valóban csak 24 órányi műsort lát előre), hanem manuálisan is beállítható egy felvétel, mint a régi szép VHS-felvevős időkben, akár két hétre előre is, vagy rendszeresen ismétlődő időpontokra stb.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
cof
veterán
válasz speederiii #105507 üzenetére
Igen. Vannak itt páran ilyen kombóval.
-
cocka
veterán
válasz speederiii #105507 üzenetére
M4 Sportnál azért elég sok (ha nem minden) adást felraknak a webre. Letöltöd, visszanézed kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest