Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
speakertechn #90131 üzenetére
„sajat routerrel modem módba 740 mega a leltöltési sebességem, akármennyire is hihetlen 500as csomag révén ennyi jön ki belőle”
Ne vedd támadásnak, tényleg nem annak szánom, de ezt a 740-es DL sebességet egész egyszerűen nem tudom elhinni. Évek óta itt vagyok, úgy olvasom ezt a fórumot, mint egy könyvet, de még soha, senki nem számolt be ehhez még csak hasonló sebességről sem a UPC hálózatában. 500 a maximum, és a gyakorlatban ez néha akár 510-et vagy még egy kicsit többet is jelenthet, ha ideálisak a körülmények. Szóval itt csak valami mérési hibáról lehet szó, és nem is kicsiről.
Még egyszer: no offence.
-
sixpak
nagyúr
válasz
A megoldás a szolgáltatóváltás, én is most megyek rá az ügyre... agyrém, hogy 2020-ban nem lehet játszani a szolgáltató hulladékai miatt, amit persze reklámoznak ezerrel, CSÚCSMINŐSÉGŰ CONNECT BOX!!!!. az..
Az ember elkölt 6-800 ezareket pc-re, de felesleges, mert bukik minden a szarjuk miatt.
És egyesek védeni próbálják az ipari hulladék cb-t, eszem megáll. -
anglergab
addikt
válasz
Mobilnettel USB-n nem jelentkezik a ping probléma?
Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AM 4 Lapok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest