- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Tomiii258
tag
válasz
kabelmania27 #110685 üzenetére
Időközben olyan sza* lett a helyzet, hogy a router wifijét lekapcsoltam, áttértem kábelre, de így se jobb, az előbb fél órán belül volt vagy 3 újraindulása a routernek, nap közben meg további 3-4.
Ráadásul most már koax-osztó sincs, mert közvetlen a routerbe megy a fali koax.
A letöltési jelszintek 0-5 dBmV közöttiek, az SNR 26-38 dB közötti, a 786 Mhz-es csatornán továbbra is sok a hibás csomag, tehát lényegében az égvilágon semmi változás.
Feltöltés 41 dBmV, jelsebesség 5.12 ksps, moduláció 64 qam, illetve az egyik feltöltési csatornán 16qam.Innentől hívjak szerelőt és oldják meg ők, vagy van valami egyéb tanács/lehetőség?
-
Tomiii258
tag
válasz
kabelmania27 #110685 üzenetére
Azt hiszem elkaptam a hibaüzenetet, mert épp az előbb volt egy szakadás/újraindítás és utána egyből ránéztem a naplóra, ahol találtam egy bejegyzést a következő szöveggel:
"Cable Modem Reboot - PCD_failure_action_REBOOT is triggered"
Ráadássul a bejegyzés dátuma 1970 január 1Itt van róla a kép is:
[kép]
Én nem értek a routerekhez, de a szöveg alapján ez nem szakadásnak, hanem router újraindulásnak tűnik, vagy tévedek?Kérdés, hogy mi lehet az oka?
Egyszerűen bekrepált a router?
Ha igen és random mód újraindul, akkor azon az se fog segíteni, ha Wifiről átmegyek kábelre, elvégre maga a router indul újra wifistül, kábelestül, nem?
Mi ilyenkor a megoldás? Bemegyek egy Voda üzletbe, aztán simán kapok új routert?
Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest