- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok! Optikai gerinc kábelt vágtak át magánterületen földmunka közben.
Ezért nem volt net. Szentendre a fő központ ennek a szektornak. Ha itt kapálták ki a kábelt akkor az jó sok települést szokott érinteni. Legutóbb 3 nap volt. Ez a 3-4 eset hogy szétvágják az Optikai gerincvezetéket a Szentendre központ vonatkozásban, egyszer meg leégett az egyik fő központi egység Szentendrén azért nem volt napokig net. Ehhez képest ez most egész gyors volt. Igen 17 órára ígérték, de ha optikai gerincet vágják azt nem tudják olyan gyorsan kijavítani. Mindig onnan tudni mekkora a baj hogy hány települést sorolnak fel, ha Szentendre közte van akkor már régen rossz. Én felhívtam őket, felsorolták a sok falút,
már tudtam aznap biztos nincs net, feliratkoztam SMS értesítésre, azóta küldtek hármat.
A harmadikban bocsánatot kértek és leírták mi volt a gond. + valamit majd jóváírnak elméletileg. Én a héten dicsekedtem, hogy az optikai gerinc átvágásokon kívül egész stabil a rendszerem.
----------
Visszavittem a régi modemet a Vodához, azt mondta a srác ha majd lesz net mert neki sincs majd küld átvételi elismervényt. Nem volt lelkes hogy neki kellett átvennie, de az ott lévő posta nem volt rajta az átadási pontokon, a srác azt mondta minden Posta átveszi.
Ez nem igaz! A 3812 Postából 394 veszi át a régi modemet, azokkal van szerződve a Voda, ők tudnak adni dobozt ha megmutatod a leveled amit a Voda küldött, így ingyen lehet visszaküldeni, vagy a lakóhelyhez legközelebbi Voda kirendeltség.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Roland UA-1610 Studio Capture profi stúdió usb hangkártya
- Huawei MateBook D 16 - 16" FHD+ IPS / i5-12450H / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / AX / W11
- AquaComputer Aquaero 6 LT USB Fan-Controller és SPLITTY9 Splitter 9 ventilátorhoz vagy aquabus-hoz
- Eladó pc hp z240 6 generácios /i7 6700 8 gb ram 1 t hdd 1050 2 gb
- Corsair AX1500i Digital 1500W 80+ Titanium
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest