Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy Direct+ előfizetésünk HD csomaggal, viszont a HD csatornák nem igazán megfelelőek(Humax HD STB). A kép meg-meg akad(hang nem), illetve E52-32 Jelkeresés hibaüzenettel elég sűrűn percekig csak fekete képernyő van. Szerelő járt itt ,elmondása szerint minden rendben van.
Nemrég vásároltunk egy ilyen
tévét, amiben(remélhetőleg nem csak papíron) van DVB-S/S2 tuner.
A kérdésem az lenne ,hogy milyen CI+ modult érdemes hozzá vásárolni?
Mi különbség van a 6ezer és 35ezer ft-os modul között?
Érdemes lenne váltani? Lehetséges ,hogy a tévé saját tunere jobb, és így nem lenne gond a HD csatornákkal? -
Watt25
veterán
-
HUNgabus
senior tag
HUMAX UD-HVR beltériben lehet HDD cserét kérni szerintetek? Nagyon hangos ami gyárilag benne van, nem is beszélve a kis 3cm ventilátorról. Egyik füttyül a másik meg süvít, kész rémálom, aludni nem lehet tőle, pedig alig egy hetes a cucc. Tennék bele SSD-t ami ugye csendes egy jószág, ventit pedig kihúznám, de akkor meg ugrik a garancia gondolom. Ötlet vkinek?
Nektek nem hangos? -
nikos21
aktív tag
vajon a direct-en is lesznek?
[link] -
Ceko
senior tag
válasz
pocokmaster #4151 üzenetére
Ahh, igen köszönöm
Tudnom kéne keresni ...
-
pocokmaster
csendes tag
Hali itt megtalálod
[link]
#4150 -
Ceko
senior tag
Nahh, megjött a TV és szereztem egy Cryptoworks kártyát is , működik minden pöpecül .
Már csak a következőt árulja el nekem valaki: létezik-e valahol egy olyan leírás amiben benne van,hogy a Thor műholdon talált 750 körüli
csatornából melyek a UPC Direct csatornái? Ha lenne nem kicsit meggyorsítaná a csatorna rendezésemet.
Köszönöm
-
Ceko
senior tag
Nincs véletlen valakinek Cryptoworks CI modulja Tata környékén ? Szeretném kölcsön kérni egy teszt erejéig.
Köszi
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Milyen CI modult kell vennem, ha szeretném a UPC kártyát TV-be dugva használni? Ha nem nagy kérés linket is várok.
Köszönöm
-
molvany
aktív tag
Ilyen gondom még sosem volt
Ha a szomszédnál, vagy a környéken látok egy tányért, ami már megadja a lehetséges irány valószínüségét, onnantól kezdve ezzel a " kis TV " módszerrel nincsen akadáj.
Kb. 15 éve ( akkor még felmertem menni tetöre kivülröl, ma már 5X + al nem) ott fenn a tetön állítottam be. Na annyi különbséggel hogy ott egy 12 cm - es kis TV - volt a segítség még.
-
molvany
aktív tag
Az egyik haver költözött. Kb. egy hete állítottam ben neki az uj helyen a Digit ( neki az van ).
Nem 1 és nem 2 rendszert állítottam már be az elmúlt kb. 25 évben. Müszer még sosem volt a kezemben.
Jelen esetben is, kb. 20 m - errel a háztól tudtuk ( föbérlö végett ) felállítani a tányért.
Van egy 36 cm - es kis lapos TV - m. A helyszínen ( áramot is húztunk ) bekapcsoltuk a TV - t, Beltérit, összakötöttük a tányérral és kézbe fogva a tányért, megkerestem a müholdat ( na jó, azért kb. tudni kell, merre is van az a bizonyos irány )
Utánna vasra szerelés és finom hangolás már gyerekjáték.
Kb. 95 / 88 a minöség. Ja, a Digi beltérin látható a jelszint és minöség szint. Igy adva a " müszer ".
De ez bármelyik beltérin így van. Söt még TV - is, mivel nekem Modulban van az UPC kártya és TV - ben.
Nálam is szintén " kézi állítás " és 98% - os az UPC minöségem ( egy 56 cm - es tányérral ).
Tehát müszer nélkül is be lehet állítani. Hidd el, nem is annyira körülményes -
stmiklosi
tag
Még egy lehetőség.
Dreambox, UPC Direct saját kártya és rendszer, mindez WiFis routerre kötve, Androidos telefon, EnigmaSignalMeter program, Wifin küldi utánad a beállítás adatait, pontosabban a BER értékét.
A BER (Bit Error Rate).
A beérkező egy csatornához tartozó jelfolyam áll mondjuk 8 egységből, ebből 7 a kép, és 1 egység hibajavításhra használható (tartalék) bitek, ha szükséges felhasználja. Ez 7/8-as, de van 3/4-es és még több.
Minden mozdítás látszik a BERen. Persze a 80-as tükörnél a BER az nálam mindig 0 W1-el a Thoron), de ugyanerre a tükörre fel van még rakva 3 fej. E7, E13 (Hotbird) és E19 (Astra). Ezek már fókuszon kívül vannak, de még hibátlanul tudnak fenti holódakról venni, de a szélén már nincs időjárástartalék. Az Astrán soha nem 0 ber, ott inkább csatornától függően 200 és 3000 között van. Olykor kockák 5-6000-nél, 7000 már nem élvezhető, 8000 már szinte csak kockák.
Na itt a szélén már igen igen látható minden mm mozdítás "eredménye".
Beltéri? Dreambox (2), Ariva100HD, Optibox Spider. Routeren keresztül látják egymást, a Dreambox az "agy".
Holdmegtalálásra rutin nélkül jól használható a StaFinder, de végbeállításhoz már nem, olyat is belemér és jobbnak mutatja a mutató, ami már nem az adott transzponderhez tartozik.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest