Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-15 16:19:12

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1464) Integra válasza horvathkrisz (#1463) üzenetére


Integra
titán

nem, szerelő csinálta, elég bombabiztosra csináltuk most.
és felraktam még egy parabolát az astrahoz is, így most két parabola van fent, és mindkettőben 4 csatlakozásos hd fej. ha már lúd, legyen kövér, nem akarok többet tetőt bontani pár éven belül.
így most megvan az összes német csatorna is, leszámítva a sport1-et (ex dsf). fura, hogy miért tűnt el, mert ez amúgy szabadon fogható csatorna, nem előfizetéses. a többi kereskedelmi adó is jön rendesen astrán, ahogy ezeknek a hd verziói is kell, hogy jöjjenek, csak nincsen még hd tv hozzá.
beltérit cseréltük ki, a szürke helyett a fekete lett, ami összességében többet tud és mindkét műholdat tökéletesen lekezeli, nem is veszed észre melyik csatornát nézed, automatiksan beállítja magát. továbbá tudsz kedvencekbe csatornákat szerkeszteni, ami nem egy hátrány, mert annyi szemétbe való csatorna van, hogy az döbbenetes.
és a hd fejek vételi minősége sokkal jobb, a jelerősség majdnem maxon van még thornál is és astranál, amíg a sima fejekkel jó, ha a fele volt. ennek megfelelően rossz időben nézhetetlen volt az egész, ahogy van. jó minőségű hd fejet bátran ajánlok, megéri.
ez a legjobb megoldás, amit tudok jelenleg műhold ügyben.
német vagy angol sky lenne az igazi, de azokat nem lehet mo-n kapni. mindkét sky-t tudok szerezni, de annyira drágák a havi előfizetések, hogy egyszerűen nem éri meg nekem mert annyit meg nem nézném. amúgy a sky is tönkremenő félben van a németeknél, mert kibaszott drága, hd adásvételi opcióval havi 60 euro kb.. vicc. még német fejjel is.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.