Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Többen írták, hogy szar az Unreal II. Nekem megvan mióta megjelent, és akkor elkezdtem vele játszani. A 2. pálya elején abbahagytam, mert nem volt érdekfeszítő, és egészen a múlt hétig azt mondtam, sz*r lett az a játék, pedig az első rész után újra valami jóra számítottam. Az első részt is csak akkor játszottam végig, amikor újságmellékletként megjelent, tehát az eredeti megjelenés után kb. 3-4 évvel. És hihetetlen, de tetszett a játék, még a grafikája is! Sőt...
No, a múlt héten elővettem a játékot újra, és elkezdtem játszani (mivel a HL2 után kellett valami értelmes FPS-t találnom a gyűjteményemben). Hadd ne húzzam tovább az időt, a lényeg az, hogy egészen megtetszett, főleg hogy a mostani gépemen már jól szalad. És azt mondom, a grafikája is megállja még a helyét, és ha hagyod magad, elkaphatod a hangulatot. Nekem sikerült!
Változatos feladatok, jól megépített pályák, tetszik.
Szóval, aki annak idején úgy volt vele, mint én, annak javaslom, adjon a játéknak egy újabb esélyt (ha éppen nincs mivel játszani), mert a végén még meg is tetszhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Két hónap után leáll a PUBG: Blindspot korai hozzáférése
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- RAM topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest