Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Többen írták, hogy szar az Unreal II. Nekem megvan mióta megjelent, és akkor elkezdtem vele játszani. A 2. pálya elején abbahagytam, mert nem volt érdekfeszítő, és egészen a múlt hétig azt mondtam, sz*r lett az a játék, pedig az első rész után újra valami jóra számítottam. Az első részt is csak akkor játszottam végig, amikor újságmellékletként megjelent, tehát az eredeti megjelenés után kb. 3-4 évvel. És hihetetlen, de tetszett a játék, még a grafikája is! Sőt...
No, a múlt héten elővettem a játékot újra, és elkezdtem játszani (mivel a HL2 után kellett valami értelmes FPS-t találnom a gyűjteményemben). Hadd ne húzzam tovább az időt, a lényeg az, hogy egészen megtetszett, főleg hogy a mostani gépemen már jól szalad. És azt mondom, a grafikája is megállja még a helyét, és ha hagyod magad, elkaphatod a hangulatot. Nekem sikerült!
Változatos feladatok, jól megépített pályák, tetszik.
Szóval, aki annak idején úgy volt vele, mint én, annak javaslom, adjon a játéknak egy újabb esélyt (ha éppen nincs mivel játszani), mert a végén még meg is tetszhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest